maandag 12 februari 2018

Van de weg af gehaald/lekker eten!

Zaterdagmiddag... nog nooit zo'n volle kerk meegemaakt tijdens een dienst als tijdens de dankdienst voor Jan's overleden tante Els in Oude Wetering. Ze was er zelf één van elf, en samen met Oom Chris hebben ze ook nog eens zeven kinderen. Een enorm grote uitgebreide familie en kennissenkring. Het was een lief mens waar Jan goede herinneringen aan heeft. Ze mocht 90 jaar worden en is na afloop begraven op de plaatselijke begraafplaats.

Zondagavond... Laat ik bij het begin beginnen. De achterklep plus raam van Alex' auto ligt in puin. Hij is aan het wachten tot er een andere klep met raam geleverd wordt. Moet uit Druten komen, dus dat duurt weer even. Intussen zit het hele raam afgeplakt met ducktape en plastic. Dit even voor achtergrondinformatie...
Die avond waren wij uitgenodigd door Alex en Mariska om mee uit eten te gaan. Om half 6 werden we opgehaald. Onderweg in Rokkeveen reed er al een hele tijd een politieauto achter ons. Maar pas op de A12 ging hij voor ons rijden en moest Alex volgen. Pfff. Bij de benzinepomp kreeg hij een mooie dikke vette bekeuring van 140 euro. Lullig. Alsof je voor je lol zo gaat rijden. Sneu. Maar ja. Het was voor ons alle vier wel de eerste keer dat we aangehouden zijn. :-)
Het restaurant waar we naartoe zouden gaan, het Rooftop Restaurant Bink, bevindt zich op de bovenste etage waar Alex zijn kantoor heeft. Sinds januari is hij verhuisd want de vorige ruimte werd te klein. Daar zijn we eerst even wezen kijken want wij waren er nog niet geweest. Lekker ruim, zeg.
Er moet nog het een en ander aan gebeuren, maar dat komt nog. Wat ik erg leuk vond was de wand met allemaal oude Apple iMac's die hij spaart. Allemaal vrolijke kleurtjes aan de achterkant.
Daarna zijn we de lift ingestapt naar het restaurant. Goh, leuk daar. Prachtig uitzicht over Den Haag. Een trendy inrichting. We hebben een menu genomen van allerlei Spaanse hapjes. Dat kwam dan in een paar ronden langs. Erg lekker. En de afsluiter was mijn favoriete Spaanse toetje: Crème Catalan.
Smul!
Om nou niet weer een gepeperde politiebon te riskeren heeft Alex nu de komende twee dagen mijn auto mee. Woensdag komt, als het goed is, zijn nieuwe klep.....

Geen opmerkingen: