zondag 26 juli 2009

Ineke is blij!

Vandaag heb ik op m'n gemakje de nieuwe camera uit kunnen proberen. Mariska moet natuurlijk ook wennen aan HAAR nieuwe camera, onze oude. Dus we togen op deze in eerste instantie nog zonnige dag naar het Balijbos om daar een leuke route te gaan lopen. Onze kiekmachines in de aanslag! Op een bepaald punt in het bos aangekomen leek het ons wel leuk om hetzelfde plaatje te schieten. En bospad met aan weerszijden bomen. En dan kun je zien wat een verschil er tussen te camera's blijkt te zijn! Ik zal het hier even laten zien.

(Sony)
(Panasonic)

Hmm, jammer, ik krijg ze hier niet naast elkaar.... Nou ja, in ieder geval past er met de Panasonic meer op een foto dan met de Sony. Een betere groothoek dus.
Ik heb vandaag het merendeel van de foto's op de automatische stand gefotografeerd.
Een aantal via de portret- (Mariska weer de klos als model) en de landschapsinstellingen. En nog een paar via de superzoom. De twee mooiste/leukste foto's zet ik er nog wel even bij.




De gezichtsdetectie en gezichtsherkenning en het HD filmen heb ik nog steeds niet uitgeprobeerd. Ik merkte trouwens wel dat ie soms ineens op een hele andere resolutie stond, dan waar ik hem op had ingesteld. Dat moet ik ook even uitzoeken hoe dat nou kan en waar dat aan ligt. Dat komt van de week nog wel.
Maar op dit moment is Ineke hééél blij met de resultaten!

Geen opmerkingen: