maandag 25 juni 2018

Wat vieringen....

Nichtje Géneviève werd bijna 8 jaar. Dus afgelopen zaterdag werden we alvast in Wassenaar verwacht. Het zou buiten gevierd worden. Aangezien het de dag ervoor zo koud was geweest, met een hoop wind erbij, had ik mijn maatregelingen getroffen; lange mouwen, vest en panty kousjes mee. Dat was in eerste instantie totaal niet nodig. Het zonnetje scheen uitbundig en het was heerlijk in de tuin. Tot de zon achter de huizen verdween en er een windje kwam opsteken. Vest aan. Het werd koud. Jasje erover heen. En kouder. Toch ook mijn panty kousjes maar aangedaan. Hielp iets. Eindelijk ging de barbecue aan. Bak, bak, ril, ril, eet, eet.. Gelukkig had Roxanne een heleboel kinderdekentjes te leen. Ik had een leuke van Disney om. Scheelde toch ook wel iets. Zodra de wind weer ging liggen werd het weer wat aangenamer, gelukkig. Misschien ben ik gewoon een koukleum...

Zondag waren Jan en ik 30 jaar getrouwd. Toch ook alweer een hele tijd. Eigenlijk niets bijzonders, onze parelmoeren huwelijksdag. We hebben wel mooie bossen bloemen gehad, zeg. En kaarten en gelukswensen.
Bedankt daarvoor! 's Avonds hebben we met Mariska en Alex bij Happy Moose gegeten. Wel binnen, buiten was ook deze dag te koud. Jammer, want je zit daar zo leuk aan het Noord-Aa. Op naar de volgende tien jaar. Als we veertig jaar getrouwd zijn dan geven we, denk ik, wel weer eens een feestje. Dan is het onze Robijnen huwelijksdag. Ik denk dat daar een mooi juwelen setje met robijntjes bij moet. Toch?? ;-)

Geen opmerkingen: