zaterdag 15 april 2017

Fijne paasdagen!

De lente is op dit moment ver te zoeken, hè? Het is buiten frips aan de bips. Tijd voor een leuke lente scrap: kleine Lorelai, zittend in het gras, spelend met bloempjes. Lief, toch?

De paasdagen staan voor de deur. En dat vergt een strakke planning voor het jaarlijkse paasbuffet. Receptjes zijn uitgezocht. De boodschappen zijn binnen.  Er komt een paastaart. Gemaakt door Mariska en Alex. Ben benieuwd. Wordt vast lekker. Jammer dat het ook met de Pasen kil en nattig weer wordt. Nou ja, dan maar binnen paaseitjes zoeken. Oeps, paaseitjes verstoppen...nog even op de planning zetten!

Ik zat donderdagmiddag weer met Kiwi bij de dierenarts. Ging weer niet lekker met haar. Ik had/heb echt het idee dat ze pijn had. Het is al geen miauwerd, (ze zegt nooit een woord), maar ze trok steeds met haar koppie. Net of ze een pijnscheut moest opvangen. De dierenarts kon niets vinden. Er zat ook geen keutel dwars. Nu maar afgesproken dat ze naast het vezelrijke droogvoer nu licht verteerbaar natvoer moet eten. Hill's R/D meegenomen. Dat lust mevrouw dus niet. Op de markt maar even wat andere merken gehaald. Kijken of er iets van haar gading bijzit. Ze heeft nog wel elke dag een pijnstillend drankje dat ik naar binnen moet zien te krijgen. Dat helpt wel, zo te merken. Ze heeft ook gelijk een mani- pedicure behandeling gehad. Was ook wel nodig ook. Lange heksennagels! Ze bleef overal aanhaken. Ze wordt gewoon een oud besje, denk ik. Ze is nu 10. Maar ik wil haar nog lang niet kwijt. Superlief beestje!

Gister vierde Patricia haar verjaardag. Dus ik dacht al vroeg bij haar voor de deur te liggen, ivm met mijn strakke planning van de afgelopen dagen. Verdwaal ik onderweg! In mijn eigen stad, hè? En dan voel je je lullig, hoor. :-) Er was ergens een verkeersplein afgesloten, dus ik moest wel een andere kant op. Uiteindelijk kwam ik ergens waar ik niet verder kon, dus weer helemaal terug en toen maar via de andere kant van Zoetermeer totaal omgereden. Pfff. Kom ik nog laat aan...Uiteraard op dat moment geen parkeerplek voor de deur dus maar op een onhandig plekje in een winkelstraat gezet. Tussen een busje, een lantaarnpaal en een andere auto in. Kom ik na afloop terug ( Je taart was lekker, Patries!) staat er aan de andere kant OOK een busje, uiteraard scheef ingeparkeerd. Weg uitzicht! Wat een *^%%^& plek, zeg! Een hele wiskundige berekening gemaakt hoeveel auto's er per keer maximaal door het ene groene stoplicht kwamen. Gekeken hoe lang het duurde voor er auto's met het andere stoplicht de hoek omkwamen. De auto in. Auto's tellen die achter me langs reden... en gaan met die banaan! Hup, voorzichtig naar achteren. Op hoop van zegen! Gelukkig reed er niemand door rood. Nou ja, boem is ho, toch? Een blind paard kan toch geen schade aanrichten, aan onze duivenpoepmobiel. :-)

Fijne paasdagen allemaal.......

Geen opmerkingen: