vrijdag 25 augustus 2017

Van alles wat....

Nou, dat was me het nachtje wel. Eerst cirkelde er zo rond half 2 drie maal een politieheli boven onze wijk. Nou, daar word je wel wakker van, van dat geronk. Geen idee wat er aan het handje was. Ben ik eindelijk weer in slaap gesukkeld..hoor ik Mango weer kotsgeluiden maken. Gelukkig slaap ik maar met één oor dicht. Ik had nog net tijd om haar van het bed te manen (lees:zetje geven). Ik stond dus om half 6 alweer kots te ruimen. Heerlijk. Mango geeft de laatste tijd vaak over. Heb ook het idee dat ze wat magerder wordt. Ben al overgestapt op ander voer. Kijken of dat helpt. Laatst betrapte ik haar op heterdaad. Ze had een schuursponsje te pakken en zat er plukjes uit te trekken met haar bekkie. Nu hoop ik maar dat ze niks binnen heeft gekregen en alleen maar aan het spelen was. Alle sponsjes liggen nu achter slot en grendel. Het is en blijft een raar beestje. Zo'n gekke poes hebben we nog nooit gehad. Maar ze is wel lief, hoor :-) Volgende week toch maar even naar de dokter als het dan nog niet beter met haar gaat.

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. En om dat te vieren hebben we laatst een leuke gourmetavond gehad met de scratch-club. Georganiseerd door Hennie en met hulp van Marjan. Was leuk, lekker en gezellig. Ik heb nog een paar foto's genomen, maar echt top zijn ze niet. Dan viel weer de een buitenboord, dan weer de ander. Nou ja, ut mot maar.
Inmiddels hebben we alweer de eerste koorrepetitie gehad. We zijn druk aan het oefenen voor het Zoetermeerse Korenfestival op zaterdag, 14 oktober 2017. Wij zingen van 12.30 tot 13.00 in de Nicolaaskerk en van 14.00 tot 14.30 in de Oude Kerk. Kom luisteren zou ik zeggen! Fijn om weer eens in een kerk te zingen. Dat zingt tien keer makkelijker dan in de Patio. Dus ik kijk er wel naar uit. Ik heb er wel zin in.

Morgen ga ik eens even kijken in het Stadshart. Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe Zumba-les. En morgen geeft het CKC een demonstratie van hun Zumba-les. Kijken of dat wat is... Ze werken met strippenkaarten, dus ook dat vind ik wel prettig. Kom je niet, dan betaal je ook niet. Feit is dat ik in ieder geval wel IETS moet gaan doen kwa sport. Moet toch een beetje fit blijven....
Zeker nu ik binnenkort weer een bezoek ga brengen aan Suzanne in Engeland. Ik weet zeker dat we vaak aan de wandel zullen zijn. Maar ja, die lekkere taarten die ze overal bij die theehuizen hebben, hè? Moet ik die dan maar laten staan? Gewoon niet kijken? Net doen of ze er niet zijn? Ik weet niet of ik dat wel wil. Verrekte lekker zijn ze, hoor..... Ach, YOLO! Toch?

Geen opmerkingen: