zaterdag 1 mei 2021

Niet zo snugger....


Zojuist zijn er weer een paar uur van mijn leven nutteloos voorbij gevlogen..... Ik dacht net dat mijn SHIFT toets het niet meer deed op mijn nieuwe keyboardje. Ik wilde een kommaatje, apostrof, ' , typen en kreeg alsmaar een dubbel kommaatje, een aanhalingsteken, ". Hoe kan dat nou?? Wat ik ook deed.... elke keer weer dat dubbele kommaatje. Shift leek niet meer te werken. Mijn Caps gaf wel het goede resultaat. Die werkte nu als mijn Shifttoets. Hoe dan??? En dan ga je zoeken op het internet. Staat die instelling wel goed,  staat deze instelling wel goed? Probeer dit, probeer dat.... Uren ben ik bezig geweest. Ik kreeg het niet voor elkaar. Ik wilde hem alweer in de doos doen om hem naar het toetsenbordenhospitaal te sturen. Een ingreep was echt nodig! Tot ik er ineens, heel lullig, achter kwam dat op dit toetsenbord, de tekentjes waar je normaal de Shifttoets voor nodig hebt, aan de ONDERkant van de toetsen staan. Bij mijn vorige keyboard stonden ze BOVEN. Ohhhhh, hemeltje. Alles werkt dus gewoon naar behoren. Had ik nu eerst maar even gekeken. Nu moet mijn brein er nog aan wennen. Waarom was me dat nou niet eerder opgevallen?? Die verspilde tijd komt nooit meer terug.......... zucht.

Vorige donderdag heb ik weer een eerste sessie gehad bij de huidtherapeute. Ze heeft een half uur lang allerlei plekjes in mijn gezicht, hals en op mijn schouder weggebrand met elektro-coagulatie. Dat voel je wel. En de rest van de dag stond ik in vuur en vlam. Branden! Maar dat geeft niet. Als over pakweg een week alle korstjes eraf zijn gevallen dan is mijn huidje weer zo glad als een aal. Voor de komende zes jaar. Dan moet het vast weer gebeuren. Die krengen komen steeds terug. Mijn rimpels blijven gewoon zitten. Daar doet ze niets aan. Hoort bij mijn leeftijd, vind ik. Is niet erg.

Via Marianne kreeg ik laatst van die AH tuintjes. Ze had er zelfs een tray om de potjes in te zetten bij gedaan. Ik heb ze vanmorgen gezaaid. Ik hoop dat ze opkomen. Altijd wel leuk. Iets dat groeit en misschien ook wel bloeit. Ik zag dat er ook een potje moet zijn met korenbloemen. Dat zou ik graag nog willen hebben. Heeft iemand die liggen en doet er niets mee???

Geen opmerkingen: