zondag 13 april 2008

Reality/ the Musical



Gisteravond was het dan zo ver! Mariska's eerste optreden in de schoolmusical. Nooit eerder had zij meegedaan met musicals of toneelstukken. En ze was dus best een beetje gespannen. Niet echt heel zenuwachtig eigenlijk, dat viel wel mee. Aan sommige anderen kon je duidelijk zien dat ze ERG zenuwachtig waren. Zo ook aan Joran. Een jongen met een mooie stem. Hij zong erg goed, maar kwam zo onzeker over. Terwijl dat dus helemaal niet nodig was. Er speelde nog een jongetje in. Eerste instantie dacht ik dat het een klein broertje van iemand anders was. Ik schatte hem een jaar of 8. Maar hij bleek dus een brugpieper(tje) te zijn. Schattig. Je kon echt aan hem zien dat hij het prachtig vond dat hij in de musical meespeelde!
De begeleiding in de muziek liet hier en daar een steekje vallen. Maar de solo zangers gingen heel professioneel gewoon door met zingen. Knap, hoor!
Ik vond het allemaal heel leuk opgezet. T'was trouwens voor het eerst dit jaar dat het helemaal in het engels werd uitgevoerd. De hoofdrolspelers hadden dus heeeeel wat tekst uit het hoofd moeten leren. Petje af, want het ging hartstikke goed!
Vanmiddag is de tweede en laatste voorstelling. Die zal ongetwijfeld nog beter gaan, nu iedereen weet hoe het is om voor publiek te spelen. Jammer genoeg kan ik er niet bij zijn, want ik moet zelf zo zingen met "Enjoy". Oeps, ik moet over 50 minuten al weg, dus ik ga maar eens opschieten....
De foto's van de musical heb ik net alvast op het internet gezet.

Hier is alvast een videofilmpje.....

1 opmerking:

Jobove - Reus zei

Go followed your blog, in spite of my Dutch was scarce, visited your pais fà many years and found it lovable and marevellós and the deal with the people explendit greetings of your friend of Reus Catalonia