woensdag 2 april 2008

koopjesjacht!


credits hier

Nog een aantal daagjes te gaan en dan is het zover. Vriendin Yvonne trouwt dan met haar Chris. Altijd weer leuk een trouwerij! Ik heb er wel zin in. Nu maar hopen dat het weer een beetje vriendelijk voor ze is.
Ik ga dalijk nog even de stad in om een overhemd voor Jan te kopen. Zodat ie mooi matched met mijn nieuwe rok. Ja, daar wordt over nagedacht. :-)
Ik was laatst bij Miss Etam en daar hing kleding uitgekozen door Sonja Bakker...Nu zegt ze dus al wat we moeten eten en nu gaat ze zich ook nog eens bemoeien met wat we moeten dragen???? Zij durft! Bij C&A hangt de 'stylish verantwoorde' collectie van Dyanne. In zowat allemaal zwart en grijs tinten...saaier kan bijna niet! Hee, weet je wat ik ineens mis? De Frans Bauer collectie bij V&D! Dat liep zeker ook niet?
Ik kan me herinneren dat daar nog wel eens iets leuks tussen hing.
Zelf koop ik overal en nergens kleding. Kan bij de Bijenkorf zijn, maar net zo goed bij Zeeman. En alles daartussen in. Maakt me niet uit. Maar het meest plezier heb ik toch van een afgeprijsd artikel. Daar kan ik echt van genieten! Koopjes!! Ik blijf toch een hollander, hè?
Volgende maand maar eens in Dublin kijken of daar nog leuke koopjes te halen zijn....Jippie!!

Ik kreeg laatst commentaar op dit blog vanuit Andorra. Da's raar om te lezen! Dat verwacht je toch niet?? Vond ik wel erg leuk trouwens. Hij of zij, daar ben ik nog niet achter, heeft zelf ook een mooie blog. Vol met prachtige foto's en kunstwerken. Het is alleen in het catalaans, dus ik begrijp er noppes van. Ik zal er eens een vertaalmachine op los laten. Mochten het nou foto's en kunst van hem/haarzelf zijn, dan zit ik te popelen om er scraps van te maken. Met toestemming natuurlijk vanwege de copyright kwesties, pffff.

Leuk, hoor, al die buitenlandse contacten! Maandag ga ik waarschijnlijk naar Amsterdam om daar een deense en haar man te ontmoeten die daar verblijven. Die deense is een medescrapster op de ScrapbookFlair site. Een leuk mens. Eentje die zegt wat ze denkt en daardoor vaak de hele amerikaanse community over zich heen krijgt. Ze houdt wel van een beetje stoken! :-) Na afloop van de ontmoeting ga ik eens naar de Albert Cuyp markt. Daar ben ik nog nooit geweest dus dat wordt wel eens tijd, toch??

1 opmerking:

Jobove - Reus zei

Once again we enter to your blog to spend a good moment, in spite of the difficulty of the language
A strong embrace of your friends of Reus Catalunya Spain