woensdag 14 september 2011

Over Indiase geuren en grote kleine nichtjes....


Oh, je zou het hier eens moeten ruiken! Hemelse geuren! Geen bloemetjes deze keer. Maar indiaas! Ik had er vanmorgen ineens zo trek in! Ik heb gelijk een indiaas kookboek uit de kast getrokken om te kijken wat ik eens klaar zou maken. T'is Madrascurry, (lekker met bieflappen, uien, kurkuma, koriander, cayennepeper, mosterdzaadjes, komijn, knoflook en rozijnen)geworden. Als groente maak ik gekruide worteltjes met erwtjes, met komijn, verse gember, rode peper, koriander en kurkuma.
En voor erbij: citroenrijst, met citroen uiteraard, kaneel, kardemon en kruidnagel.
En DAAR weer bij naanbrood (had ik al in huis) met raita (yoghurt met komkommer, ketoember, honing en kaneel). De curry staat al te pruttelen, de rest staat al klaar om dalijk in de pan gemikt te worden. Dat wordt weer smullen! :-)

Vanmiddag ben ik naar het theekransje bij Roxanne geweest. Géneviève kan BIJNA zelfstandig lopen nu. Een paar pasjes lukt wel, maar verder durft ze nog niet. Ze is nog te onzeker. Ze loopt wel als een kieviet achter haar rollator...uhhhh.... poppenwagentje.
Joséphine gaat elke woensdagochtend naar de peutergym. Lekker rennen, klimmen, op de evenwichtsbalk lopen, aan een rek hangen als een aapje, liedjes zingen. Leuk, hoor! :-) Ze worden alweer zo groot! Het gaat zo snel!

1 opmerking:

Aart zei

hoeveel vraag je voor kost en inwoning??? ben niet veeleisend...