vrijdag 30 september 2011

Twee emmertjes water halen......


credits hier

Oh, oh, wat ben ik toch actief met dit mooie zomerse herfstweer! Gisteren ging ik even langs mijn zus en ben daarna een stukje gaan fietsen richting het Noord-Aa. En ik had spijt dat ik geen handdoek en een boek mee had genomen, anders had ik nog wel even op het strand in het zonnetje gaan liggen. Weer thuis gekomen heb ik de ramen maar eens een beurt gegeven. Was ook wel weer eens nodig, zag ik. Ik had spinnenwebben aan de buiten- EN binnenkant. Ik krijg het niet over mijn hart om dat ene webje binnen weg te halen. Het spinnetje doet zo zijn best! Prachtig webje, glinsterend in de zon, maar vangen doet ie natuurlijk niets....

Vanochtend ben ik naar de markt geweest. Je loopt echt voor je plezier buiten nu!
En zonet heb ik de auto toch maar gewassen. Het leek wel of er een paar duiven mee hadden gedaan aan een wedstrijd precisie-poepen! Er zat me toch een plakkaat op mijn voorruit! Daar kan zelfs mijn ruitenwisservloeistof niet tegen op! Dus maar een paar emmers water met zeepsop gepakt en het schuursponsje. Ja, ik weet het wel... auto wassen met een schuursponsje is sterk af te raden! Maar ik weet niet hoe ik anders de gore troep eraf had moeten halen, hoor! Het liefst had ik nog een scheutje chloor door het water gedaan, maar ik denk dat dan de kleur van de lak eraan zou gaan. ;-) Nu zit de kleur er nog op en heeft ie mooie schuurkringen. Maar daar lig ik niet over wakker. Hij is weer zo goed als schoon. Dat is het belangrijkste!

Nu is het tijd voor een bak thee. Nog even genieten van de laatste zonnestraaltjes in de tuin! Heb ik wel verdiend na mijn noeste arbeid! T'was net trouwens 23 graden! Wie had dat ooit verwacht?
Ik heb een druk weekend voor de boeg. Vanavond Zumba'en, morgen is Roxanne jarig en zondag Jan. Wie weet kan ik Jan's verjaardag nog in de tuin vieren ook! Dat zou echt een unicum zijn!

Mariska is vandaag naar Artis. Ze krijgt een rondleiding door het planetarium en daarna ook nog een college.
Ben benieuwd! Ikzelf ben nog nooit in een planetarium geweest.

Geen opmerkingen: