maandag 8 september 2014

En zo.....


Zo... zit ik vrijdagmiddag nog in Leiden om de afscheidsdienst na het overlijden van de vader van vriendin Patricia bij te wonen. Mooie intieme dienst! Het door alle aanwezigen aansteken en op de kist zetten van waxinelichtjes vond ik een erg mooi gebaar.

En zo... sta ik vrijdagavond op mijn nieuwe dansschoentjes de sterren van de hemel te dansen tijdens onze eerste les van de nieuwe cursus ballroom en latindansen. Het is dit keer een kleine groep, maar drie dansparen. We hebben lekker de ruimte! Een nieuwe linkse draai in de Tango geleerd. De rest van voor de vakantie geoefend. Ging goed! Toch nog schade geleden.... 2 blaren op mijn teentjes!

En zo... sta ik zaterdagochtend een bak American Coleslaw en een stapel Rocky Road Cake te maken voor het feestje ’s middags/ ‘s avonds in Montfoort van schoonzus Karin die 60 werd. Groot feest, een hoop genodigden! En veel, heeeeel veeel, lekkernijen en voedsel! Nog even ons nieuwe piepkleine achterneefje bewonderd, Patryk. Zo liefffff! Mariska heeft de weg terug naar Zoetermeer gereden. Hihi, het opeltje wist niet wat um overkwam! Trap um op z’n staart, was Mariska’s gedachte, denk ik! Maar ja, ze wilde op tijd thuis zijn voor Dr Who.  ;-)

En zo...sta ik zondagmiddag te zingen met Enjoy in Steenvoorde/ Rijswijk. We waren maar met een kleine club, zo’n 16 leden. We hebben ons best gedaan en het ging niet eens zo slecht. Ook nog eens uit het hoofd! Een goede oefening voor ons aanstaande concert van 4 oktober! (zie nevenstaande poster) Zo te merken is het goed toeven in huize Steenvoorde. Dit keer werden we getrakteerd op bitterballen! Na afloop van ons optreden hebben we nog een lekker ijsje gehaald bij de ijscoman die (heel slim!) zijn karretje voor de deur had geparkeerd.....

En zo... zit ik sinds vanmiddag met mijn arm in een mitella. Ik ben net geopereerd aan die gesprongen spatader in mijn vinger. (officiĆ«le naam: granuloma pyogenicum) Je kunt er maar van af zijn! Het was zo gepiept trouwens. De nasleep is langer dan het snijwerk. Woensdag mag het verband er pas af. Tot die tijd moet ik hem hoog en droog houden. Het begint al aardig te kloppen nu de verdoving begint uit te werken. Dat wordt morgenochtend niet zumba’en..... :-/

Geen opmerkingen: