zondag 4 november 2007

Leuk nieuws voor het vrouwenkoor "Enjoy"!!!

Ik kreeg zojuist leuke post in mijn incredimailbox! Kijk zelf maar eens:

Zing.nl feliciteert Vrouwenkoor Enjoy van harte met het behalen van de 1e prijs voor de beste Zing.nl-site van het jaar!

Zing.nl wil met de uitreiking van de WWWisselbeker bevorderen dat de 15.000 koren en zanggroepen die Nederland rijk is, steeds meer het belang gaan inzien van het hebben en onderhouden van een goede website. Dit digitale visitekaartje is niet alleen van belang voor de eigen koortrots, maar ook voor het werven van nieuwe leden en voor het verwerven van optredens.

Een jury van deskundigen heeft in dat kader het afgelopen jaar het internet afgezocht naar mooie, boeiende, leuke en handige sites van Zingend Nederland. Besturen werden door ons webteam uitgenodigd mee te doen met de verkiezing Zing-site van het jaar en koren en zanggroepen werden spontaan genomineerd. Uw site voldeed aan de voorwaarden en is vervolgens officieel genomineerd. De sites zijn inmiddels alle beoordeeld door de jury, die daarbij vooral keken naar ontwerp, originaliteit, navigatie en gebruikersgemak.

De volgende zanggroepen vielen in de prijzen:

1e prijs: Vrouwenkoor Enjoy uit Zoetermeer
2e prijs: BSUR uit Groningen
3e prijs: Eurokoor uit Leiden


We hebben dus de wisselbeker van 2007 verdiend!! En terecht, want we hebben een hele mooie website. Ik wil graag Lenie en haar man Hennie daarvoor bedanken! Want zij houden de website altijd keurig up-to-date! Mijn complimenten!

Verder ben ik zelf ( nou ja...niet ikzelf, maar een van mijn scraps) ook in de prijzen gevallen....GEEN eerste prijs, helaas. Maar een tweede prijs. Het scheelde maar 2 puntjes! Maar toch ook leuk! Het ging om de onderstaande scrap. De opdracht was: Scrap de voorbereidingen voor kerstmis.

credits hier

Geen opmerkingen: