woensdag 6 juli 2016

Er was er één jarig, hoera, hoera!

Inmiddels is achternichtje Géneviève ook al weer 6 jaar geworden. Jeetje, wat gaat dat toch allemaal snel. Gaat, na de grote vakantie, naar groep 3. Ook alweer kleuter-af. Afgelopen zondag heeft ze haar verjaardag gevierd. We hebben nog in de tuin kunnen zitten ook. Wie had dat verwacht na zoveel regen van de afgelopen tijd. Ik was ook wel weer rood geblakerd na afloop. Had me uiteraard weer niet ingesmeerd. :-/ Dom!
Het zijn spannende tijden in de familie. Nicht Jessica loopt op alle dag! Ze is er helemaal klaar voor. En er waarschijnlijk ook wel een beetje helemaal klaar mee. Maar ja, je hebt het niet voor het zeggen, hè? Het kan nog wel een tijdje blijven zitten. Maar we hopen allemaal dat het nu binnenkort gaat komen. We zijn zo benieuwd. Ik vind het erg leuk, weer eens een babietje in de familie. 
Ook mijn moeder hoopt dat het snel komt. Zij gaat volgende week namelijk  een weekje naar Benidorm op vakantie. En ze weet natuurlijk niet of ze daar de ipad wel 'in de lucht'  krijgt om het nieuws te horen. 
Wij hebben nog steeds geen grootse vakantieplannen. Eerst wil Jan een beetje normaal dienstverband hebben. Daar zit nu een beetje schot in. Eindelijk. Hoewel... een gesprek van afgelopen dinsdag is weer een week uitgesteld. Je moet wel engelengeduld hebben met die Indiërs! :-) Maar ja, hij heeft het er wel naar zijn zin. En hij heeft leuke collega's. Is ook wat waard. 
In ieder geval gaan we volgende maand een familietripje naar Duitsland maken. En in september ga ik weer naar Engeland. Deze keer ga ik met Suzanne naar het Lake District. Moet een verschrikkelijk mooi gebied zijn. Dat wordt wandelschoenen meenemen! Heb er zin in!
Ik ga maar eens de lekkernijen voor morgen inpakken. Heb vandaag een Marokkaanse dadel/walnotenkoek en een Lemon Drizzle Cake gebakken. Kan ik morgen op het koor alvast uitdelen ter ere van mijn aanstaande verjaardag. Hebben we tenminste nog wat te kanen op de laatste repetitie van dit seizoen! 

Geen opmerkingen: