zondag 11 september 2016

Korenfestival/ Lake District

Het Gouds korenfestival was erg leuk! Heel Gouda was leuk. Ik kom er nooit maar vanaf nu gaat dat wel anders worden.
De sprinter ernaartoe reed precies dat weekend niet dus had de NS snelbussen ingezet. Was geen probleem. We kwamen er wel. Eerst maar eens naar de locatie aan het Groenedaal om in te zingen. Een paar trappen op, en dan zingen in een warm lokaal. Ging best goed.
Hup, naar de volgende locatie, So What. Weer een tippeltje verder... Een donker hok, ook weer bloedheet. Het publiek zag je amper, voelde wel een beetje raar.
En ineens, ik weet niet eens meer bij welk nummer, waren we de tekst kwijt. Jammer, want op zich ging het best lekker.
Op naar de volgende lokatie: de raadzaal van het oude stadhuis. Weer tig trappen op. Ook weer bloedheet. Hier hadden we ook wat meer publiek. Sommigen zongen zelfs menig nummer mee.
Na ons kwam het Gouds Muziektheater aan de beurt. WOw, die deden het goed. Afwisselend repertoire, prima stemmen. Ik was blij dat ik ben gebleven om te luisteren.
Eigenlijk zou je om half vier nog mee kunnen doen met een samenzang in de St Jankerk. Maar aangezien ik de volgende dag vroeg naar Leeds zou vliegen ben ik eerder naar huis gegaan.
Bij de bushalte kwam ik Lia tegen, dus het was nog een gezellig busritje terug ook. De auto had ik op de Groeneweg neergezet, dus ik heb Lia eerst even naar huis gebracht voor ik naar huis reed.
En nu zit ik, na een bijna slapeloze nacht, bij de gate te wachten. Te wachten tot de bus komt om ons naar het cityhoppertje richting Leeds te brengen. Het is rustigjes hier. Niet veel mensen.
Op naar Suzanne! Op naar het Lake District! Op naar Bowness on Windermere! Ben benieuwd! :-)

Geen opmerkingen: