woensdag 22 maart 2017

Ben ik in beeld?

Halloooo, heb ik vandaag beeld? Dat is elke dag weer de vraag als ik de computer opstart. Er is iets niet helemaal goed met het beeldscherm. Soms ging ie ineens gewoon uit. Pats, op zwart. Ik dacht dat ik het laatst verholpen had door een pinnetje in de aansluiting weer recht te buigen, maar nee. Echt helemaal uitvallen doet hij nu niet, maar bij het opstarten flikkert hij aan alle kanten. Hij komt moeizaam op gang, zeg maar. Nu is het even wachten op Jan. Die gaat kijken of we nog ergens een andere aansluitkabel hebben. Kan even duren.... En anders moet ik maar op zoek naar een andere driver. Misschien dat dat helpt.

Intussen is die wolhaspel uit China vandaag al afgeleverd! Nou, dat is wel superdepuper snel, zeg! Op sommige dingen zit je maanden te wachten (incidenteel), soms duurt het een paar weken (meestal) en deze wolwinder heeft er maar een week over gedaan. Top!

Ik ben nog creatief bezig geweest met versleten droogloopmatten. Ik had een paar nieuwe gekocht en liep net met de ouwe naar de afvalbak toen ik ineens een idee kreeg. Mango heeft namelijk, al sinds ze klein en nog schattig was, de onderkant van de stoelen totaal naar de Filistijnen geholpen. Dan ligt ze op haar rug eronder en draaide zich razendsnel rond door met haar nagels in de bekleding te klauwen. Jippie, boffen wij even! Het leek wel of er een heuse baard onder de stoelen hing. Geen gezicht! Alhoewel..misschien wel modieus, zo'n hipsterstoel.
Eigenlijk moeten we alle stoelen en de bank vervangen, maar dat is nu nog niet aan de orde. Laat mevrouw eerst nog maar eventjes uitrazen. Ze is haar waanzinnige buien nog niet te boven.
Maar wat nu als ik de oude matten niet weg zou doen maar onderaan de stoelen zou bevestigen! Na een wasbeurt, zo gedacht, zo gedaan. Stoel op z'n kant, ik in de weer met nietmachine en schaar. Ging prima. Tot ik ineens een luide gil van Mariska hoorde: Mango zat op de zijkant van de stoel en zat verlekkerd een sprong richting de vogelkooi voor te bereiden! Zij dacht waarschijnlijk dat ik die stoel voor haar entertainment dichterbij de kooi had geschoven.... pfff. Ohhh, dat beest....je moet haar zo in de gaten houden. Maar de stoelen zien er nu weer baardloos uit in ieder geval. Geknipt en geschoren!
Binnenkort ga ik de paasbezem weer optuigen. Eigenlijk tegen beter weten in. Denk niet dat die bezem lang overeind blijft zolang 'Trees Terreur'
hier rondloopt.....

Geen opmerkingen: