donderdag 16 augustus 2018

Naar Suzanne in Yorkshire

Jan heeft me zojuist afgezet op Schiphol. Het was ouderwets druk. Lange rij bij de bagage drop off. Selfservice deze keer. De paspoortcontrole...selfservice deze keer. Tassencontrole.... alles mocht er in blijven. Ik stond precies in de goede rij ervoor. Het was als proef. Ach, scheelt weer tijd. Maar je moet hoe langer hoe meer zelf doen op Schiphol. Ik hoop dat ik niet dalijk ook nog eens zelf het vliegtuig moet besturen. Ik hoop ook dat KLM maandag niet gaat staken want dan heb ik een probleem als ik terug ga. Maar dat is van latere zorg. 
Voorlopig vlieg ik nu naar Leeds Bradford voor vijf dagen english sightseeing met Suzanne.
En wat staat er zoal op de planning? 
Vandaag gaan we naar Haworth. Beetje cultuur proeven. Hier zijn de Brönte sisters opgegroeid. Ik zag dat het in een mooie omgeving lag,dus misschien ook nog een wandeling over de heidevelden? Wie weet zien we Heathcliff nog.
Vrijdag zijn we in York.
Zaterdag gaan we naar ‘s middags naar een garden party van een tehuis van Suzanne’s oude werk en ‘s avonds gaan we naar Castle Howard voor de ‘Night of the Proms’. Tafel mee, stoelen mee, picnic mee, vlaggetjes mee. Een avondje muziek en zingen in de buitenlucht. Ik heb de teksten van de engelse hyms uitgeprint. 


Zondag en maandagochtend zijn we in Cambridge. Daar zijn we beiden nog nooit geweest. Leuk! Een Punt tochtje staat ook op het programma. Ben benieuwd. Heb er zin in.

Geen opmerkingen: