zaterdag 8 februari 2020

Gluren bij de Buren/ Sisters of Soul

Nou, dat wordt spannend... Morgen barst Ciara los, regen en storm, code oranje zelfs! Maar misschien is het een storm in een glas water en valt het allemaal mee.
Wij mogen met ons koor optreden tijdens Gluren Bij De Buren. Zoetermeer stelt zijn huiskamer/zaal open voor publiek voor allerlei optredens. Enjoy zingt 3 keer; om 12.45, 14.15 en 15.45 op de Gondelkade 33. Komt dat zien, komt dat zien. Nou, zien, ....kom in ieder geval luisteren. Trotseer het weer!
Door weer en wind zullen we daar staan. We zullen ons uiterste best doen want onze dirigent heeft flink de wind eronder. Vanmiddag ga ik nog maar eens de teksten doornemen. Die zijn hier en daar een beetje weggezakt. Dat komt omdat we bij Enjoy inmiddels met een nieuwe workshop zijn gestart: Ladies of Soul, of zoals op onze website staat: Sisters of Soul. De meningen zijn blijkbaar verdeeld . Maar zoals de wind waait waait mijn jasje.. het maakt mij niet uit hoe het heet. Sisters of Soul bekt lekkerder, dat wel. We hebben de wind in de zeilen en zijn al flink bezig geweest met een aantal nummers. Normaliter geen nummers die ik in het dagelijks leven snel op zou zetten, maar toch wel heel leuk om te zingen. Zo waait de wind weer eens uit een heel andere hoek.

Geen opmerkingen: