woensdag 19 september 2007

Allemaal goed nieuws!

Ik heb een aantal goede nieuwtjes vandaag! En wie hoort er nu niet graag goed nieuws?? Iedereen toch? Dus ga er maar eens even voor zitten. Zit je? Ok! Hier is nieuwtje numero 1:
Vriendin Sylvia en haar Chris gaan trouwen! Vanochtend kreeg ik het heugelijke nieuws te horen! Ik was nog even bij hun thuis voordat Syl en ik naar Delft zouden vertrekken om te shoppen/lunchen en oh ja, we moesten ook nog even langs bij de contactlensspecialist. Maar eerst wilde ze me nog even iets vragen: Wil je mijn getuige zijn bij ons trouwen??? "Huh???? Gaan jullie trouwen???!!!!", riep ik uit! Ik had het niet verwacht en toch ook weer van wel. :-)) Maar het zal me een eer zijn om te getuigen van jullie huwelijk! Ik hou van happy endings! En ik wens jullie veel geluk toe!


Nu gaan we verder naar nieuwtje numero 2:
Nichtje Roxanne en haar vriend Rico hebben eindelijk een huis in Den Haag toegewezen gekregen!
Zojuist heeft mijn zus José een aantal foto's doorgestuurd en het huis ziet er erg leuk uit! Het is op de vierde verdieping en het heeft 3 kamers. Nou, dat is toch prima om mee te beginnen als jong stel? Ik zal even een paar fotootjes bijvoegen.
Veel geluk in jullie nieuwe stulpje!






Ok, dan heb ik nog een (klein) goed nieuwtje...Een van mijn scraps is weer in de "prijzen" gevallen.Dit keer was het de scrap met het bruggetje. Ik heb niet de eerste prijs gekregen, maar hij is de "challenge owner choice" geworden. Toch altijd weer leuk!

credits hier

Nou, dit was het. Meer goed nieuws is er niet. Ja, morgen gaat Jan naar de oogarts! EINDELIJK!! Het oog waar hij aan geopereerd is heeft last van na-staar. En zijn andere oog heeft nu ook staar. Dus we nemen aan dat hij EN gelaserd EN geopereerd moet worden...En nu maar hopen dat hij niet op een wachtlijst komt te staan. Morgen maar even kijken of we er wat druk achter kunnen zetten....

Geen opmerkingen: