vrijdag 21 december 2007

Betonlak op het kerstbal!







Zag ze er niet lief uit? Mariska ging gisteren naar het kerstbal van haar school. Dus vanaf 4 uur ‘s middags was het poelepetaat-tijd! Eerst haar haar onder handen genomen…Schuimmousse erin (Geeft vorm en versteviging met een transparante fixatie…jaaaaja!), daarna elk plukje ingespoten met ultra stronge haarlak (met de kracht van micro-fruitwassen! Jazeker!) Daarna de Carmen krulset er op losgelaten. Alle krullers nog eens ingespoten met de haarlak. Doek eromheen tijdens de afkoelperiode. Nou, en toen zaten er wel krullen in, hoor! Maar het zat niet naar madam haar zin. Teveel krul hier, te weinig krul daar. Nog wat verschillende kapsels uitgeprobeerd, tot één variant ermee door kon. Buiten nog even een extra laagje glitterlak erover gespoten. En daar ging Assepoester naar het bal. Maar op het bal was het vreselijk druk. En saai. Dus het was niet eens zo’n geslaagde avond, jammer genoeg. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog! :-)

De computerproblemen zijn nog steeds niet achter de rug. De nieuwe router werkt nog niet, dus we zitten nog steeds met z’n drietjes met één internetaansluiting. ERG frustrerend! En als Jan eraan bezig is, dan kunnen wij er natuurlijk sowieso niet achter. Maar ja, ik hoop maar dat het snel opgelost is. Ik hou de moed er maar in.

Vandaag weer een aantal kerstkaarten binnen gehad, waaronder die van Suzanne. Zij scrapt op de originele manier met papier en schaar en andere attributen. En ze heeft weer een meesterwerk afgeleverd! Heeel mooi, Suzanne! Hartstikke bedankt!
Er werden zojuist ook nog twee pakjes afgeleverd. Uit Noord-Ierland, van Sean. Een kalender om optehangen en een kalender om neertezetten. Beiden natuurlijk met Ierse afbeeldingen. T’is zo’n mooi land!! T’was een leuke verrassing! Ik ben er blij mee! :-)

Geen opmerkingen: