woensdag 12 december 2007

Let the sunshine in....



Drukke dagen achter de rug! We zijn naar de Winterfair geweest in Rijswijk. Natuurlijk had ik er geen rekening meegehouden dat je op een doordeweekse dag je auto in die wijk niet kwijt kunt! Allemaal bedrijven en kantoren. Ik stond dus zowat op de Treublaan geparkeerd…Maar ja.
Was wel aardig die fair. Maar na 2 uurtjes, inclusief koffie, hadden we het wel weer gezien. Nog wel een leuke speld en knalgroene nagellak voor Mariska gekocht. Ja, je leest het goed…KNALGROENE nagellak! :-/
Toen ’s middags samen met Mariska een kerstboom gaan halen bij Groenrijk.
Al jaaaaaren zetten wij een nepboom op, maar sinds vorig jaar had ik daar ineens tabak van. En dit jaar dus weer. Maar dit jaar was het wel moeilijker een boom te vinden waar we een ‘goed gevoel’ bij hadden. De bomen die we in ons hart sloten waren van goud ….aan het prijskaartje te zien. Kom nou, ik ga toch geen 49 euro neerleggen voor een boom?
Dus we hebben onze maatstaven maar aangepast. Het werd dus een maatje kleiner. Een maatje of 2. Inmiddels is ie opgetuigd, maar de lampjes zitten niet naar mijn zin. Ik wil andere lampjes. Die van vroeger, met zo’n kaarsje. Die gaven ook veel meer licht dan die dingen van tegenwoordig. Binnenkort maar weer eens op missie, maar dan voor volgend jaar alvast.

Vanochtend heb ik mijn haar weer gekleurd. Ik ben weer lichtgoudbruin, zoals het pakje aangeeft. Morgen naar de kapper voor een hakbeurt. Vanmiddag op de thee geweest bij mijn zus. Zij is weer een stapje verder met het uitzoeken van onze stamboom van vaders kant. Altijd weer leuk.

Vanavond zijn we ook weer naar het theater geweest. Naar de musical “Hair”. T’is alleen zo jammer dat het altijd in het nederlands is! Het was wel een goed opgezette show. Wel erg druk! Je komt oren en ogen tekort.
Dan hing er weer iemand aan een lamp te zwieren, zo over de hoofden heen van het publiek. En op het laatst kwam er nog eentje precies voor me langs over de stoelen heen gerend. Maar ze hebben het leuk gedaan, hoewel in het tweede gedeelte een scene een beetje langdradig werd.
Maar toch….geen spijt dat we gegaan zijn.

Verder zitten we sinds maandag dus met een kaduke computer. Jan had de hoofdcomputer opengemaakt om de ventilator schoon te maken. En inderdaad, er huisde nogal wat stofnesten in. Zo hee! Niet normaal.
Maar toen de operatie klaar was en de patient weer in elkaar gezet was, bleek dat de patient nu helemaal de geest had gegeven! Hij start dus niet meer op. Alleen de ventilator werkt nog, notabene! De HELE dag en avond is hij er mee beziggeweest, maar lauw sjoege. Nu heeft hij de laptop voorlopig maar rechtstreeks op het internet aangesloten. Dat betekent wel dat we nu met zijn drietjes maar met 1 computer op het internet kunnen! Dat wordt dus knokken! Dat wordt een slagveld.
Laten we hopen dat het snel opgelost wordt!

Geen opmerkingen: