zondag 30 maart 2008

Let's do LUNCH!


credits hier


credits hier

Verzadigd en verkwikt, aanmerkelijk aangedikt! Dat zeggen ze toch meestal?
Nou, vandaag ging dat wel voor ons op. Rond 12 uur zijn we door regen en drup naar Westwoud gereden om acte de presence te geven op de verlate verjaardagslunch van vriendin Suzanne. De gasten werden verwelkomd met een glaasje punch. Ik hoorde dat er champagne en Buck‘s Fizz in zat. Ik heb er twee op. Meer durfde ik niet te nemen, ik voelde mijn wangen al een beetje gloeien (ik ben nu eenmaal niks gewend) en ik wilde het risico niet lopen dat ik later op één van de twee eettafels zou gaan dansen!
En dan de lunch! Mijn hemel, wat had ze er een werk van gemaakt. Ik denk dat ze dààààgen in haar (nieuwe en mooie) keuken heeft gestaan. ( Wat een prachtig kooktoestel, Suzanne!)
Ik heb van alles geproefd. Er WAS ook van alles: een soort kip-kerrie, rijst met groente erin, salade, fusilli salade met chorizo en garnalen, stokbrood, knoflookbrood, frietjes, een lekker pittige komkommersalade, olijven, gehaktballetjes ( die ik helaas niet geproefd heb)….Als klap op de vuurpijl kwamen er nog schalen met toetjes op tafel. Hmmm. Een schuimtaart met hazelnoten en frambozen, een pie met een soort koekkruimels karamel en banaan, en een schaal verse vruchten met slagroom. Jammie!! Wat kunnen die engelsen koken en bakken, zeg!
En dan ook nog voor zo’n groot gezelschap! (We waren met z’n achttienen!) Petje af, hoor! Het was erg gezellig. En ook leuk om eens de gezichten te zien van de mensen waar ze het vaak over heeft op haar blog.
Ik weet nu wie de buren, de fervente scrappers en de eveneens engelse Ann is. Leuk! Ik ben nu eenmaal nieuwsgierig...:-)
Suzanne, als je dit leest: nogmaals HARTELIJK BEDANKT, het was grandioos!

De bovenstaande scraps zijn scraps die ik gemaakt heb voor een paar medescrappers. Het waren een paar 'tussendoortjes'.....

2 opmerkingen:

Jobove - Reus zei

very good blog, congratulations
regard from Catalonia Spain
thany you

Jobove - Reus zei

We see proudly that us exists linkado in your blog, proceed to do the same thing with yours and are kept in contact, regards from Reus Catalunya Spain