vrijdag 8 augustus 2008

credits hier

Weer een scrap van onze vakantie! Zondag, 20 juli, zijn we om 11.30 vertrokken om een vrij lange voettocht rond het Muckross Lake te maken. De wandeling was ongeveer 13 km lang en voer ons over verharde paden, bospaden en miniscule paadjes dwars door landschappen heen. En elke keer was er weer een mooi uitzicht over het meer met de bergen op de achtergrond. Mariska is die dag onze gids geweest en dat ging prima. Zij kan dus ook kaartlezen en zal dus nooit in 7 sloten tegelijk lopen. Onderweg hebben we zowel een buitje regen als wel de zon gehad. Echt iers weer: van alles wat! Hier is nog een klein filmpje ervan:



Ik heb nog veel meer filmpjes gemaakt en ik heb ze ook keurig aan elkaar geplakt met effecten ertussen. Maar helaas, het bestand is te groot voor hier, dus ik load ze maar in stukjes op.
Trouwens, ik heb inmiddels ook de foto's op het internet gezet. Die kun je hier vinden....Vanmiddag heb ik heel veel extra foto's toegevoegd. Dus de mensen die al gekeken hebben, kunnen beter nog maar eens kijken. Als ze dat willen natuurlijk! Wie weet zijn jullie het allemaal allang zat om maar steeds over Ierland te horen, te lezen en foto's te zien. Maar het is mijn blog, en ik zet er lekker op wat ik wil! :-P

Geen opmerkingen: