woensdag 22 oktober 2008

Tot STOF zult gij wederkeren!


credits hier

Komt dat niet uit de bijbel? Tot stof zult gij wederkeren...? En inderdaad. Stof is een voortreffelijke materie! Het BLIJFT inderdaad wederkeren. Op m'n tafels, kasten en lampen. Tot vervelens toe! Dus erg slim gekozen van 'onze lieve heer'. Hij, maar meer waarschijnlijk is hij een ZIJ, had er een oog voor!( In het normale leven hebben de meeste mannen helemaaaal geen oog voor stof!)
Naast het dagelijks afnemen van nieuw neergeslagen stof zijn Maris en ik ook weer verder gegaan in haar kamer. De zakken met troep zijn uitgezocht en opgeruimd c.q. weggegooid. Het vloerkleed is gekocht en neergelegd. We hebben alvast één van de drie staande lampjes gekocht. Mariska heeft plakplastic op haar buroblad gekleefd. Het ziet er nu stukken beter uit. De spiegeltjes zijn op de muur geplakt.
We zijn op zoek gegaan maar nog niet geslaagd voor een burostoel en een rolgordijntje. Dus dat komt nog. Eveneens de schoenenkast, die ik gisteren besteld heb. Die komt vrijdag, dus we kunnen hem nog net op tijd in elkaar schroeven!
Vandaag gaan we naar Rotterdam. Mariska wordt zaterdag 18 jaar, dus ze wil een nieuw outfitje kopen. We vieren het 's avonds, maar ze gaat eerst nog wel even naar dansles. Dat gaat gewoon door. Dansles mag niet gemist worden!

Geen opmerkingen: