maandag 5 juli 2010

Geboortekaartje.....



Ik weet niet wanneer Roxanne ze op de bus heeft gedaan, maar ik neem aan dat iedereen hem inmiddels wel binnen heeft. Hier is ie dus: het geboortekaartje!
Het bloemetjesmotief is het behangetje wat op de muur zit van Géneviève's kamer. Het ruitjesmotief is van het behangetje op een muur van Joséphine's kamertje. Origineel is dat groen maar ik heb het in roze veranderd. T'is leuk om die behangetjes te gebruiken, dat maakt de kaartjes nog persoonlijker.
Gina groeit als kool. Ze drinkt nu ook goed. Alleen heeft Roxanne op dit moment last van een (beginnende) borstontsteking. De borstvoeding kwam aan het begin een beetje langzaam op gang, maar nu moet ze zelfs afkolven. Maar het zal allemaal wel goed komen.
Ik kreeg via mijn zus nog een zooi nieuwe foto's van Gina. Ik vond de volgende foto zo schattig! Moet je dat bekkie zien! Ik heb hem gedraaid. Hoort eigenlijk niet, maar het kijkt makkelijker. :-)
Zo, en nu ga ik opschieten. Ik ga zo naar Den Haag. Even lekker winkelen nu het niet zo warm is! Een prettige dag allemaal.

Geen opmerkingen: