woensdag 19 oktober 2011

Over hachee, Philips en rijlessen.....


credits hier

Wat vervelend is dat toch, dat je hersenen wat anders willen dan je lijf! Neem nou gisteren. Ik had boodschappen gedaan en was van plan 's avonds hachee, tutti frutti en rijst te maken. Had me er echt op verlekkerd. Maar wat blijk ik in de pan te gooien en aantebraden? Sukadelappen! Heb ze nog speciaal ontdooid ook! Terwijl het hacheevlees allang klaar lag in de koelkast. Dan maar gekookte aardappels en erwtjes erbij gegeten. Ook wel lekker, maar het haalde het niet bij wat ik van plan was. Ik heb niet veel meer nodig! Ik ben er niet helemaal bij! :-)

Nog even een laatste (ja, ja, ECHT laatste!!) update van het Philips débacle:
12 oktober: email in grote letters: UW TERUGBETALING IS VERWERKT.
Jippieeeee! Ik, toen ik terug was uit Dublin, gelijk kijken op ING natuurlijk. Mooi nog niet binnen! Pfffff.
Maar toen, op 17 oktober: jawel, hoor, gestort!!!! Hè, hè! Moest dat nou echt zo lang duren allemaal?? Wat een lijdensweg was dat, zeg! Mij zien ze daar nooit meer terug! Maar ja, ik las op teletekst dat de zaken sowieso niet zo best gaan bij Philips.....

Volgende week dinsdag is Mariska jarig. Ze wordt alweer 21 jaar. En wat wilde ze voor haar verjaardag? Haar eerste rijles! Eindelijk!!! Waarschijnlijk is ze er dan nu echt pas aan toe. Mooi zo. Dus de eerste les op haar verjaardag heb ik geregeld. Verder komt ze op een wachtlijst. Vanaf ergens in december gaat het grote avontuur dan beginnen. Spannend, hoor! :-)

Geen opmerkingen: