zaterdag 7 juli 2012

Druk, druk, druk....


credits hier

Even een rustpuntje (vandaar bovenstaande scrap) in deze drukke dagen voor mijn 50e verjaardag.... Morgen is de eerste uitgebreide viering voor familie en wat vrienden en maandagmiddag (mijn officiele verjaardag) voor mijn zangclub-meiden. De boodschappen zijn gehaald, de plannen voor allerlei hapjes zijn bewerkstelligd, nu alleen nog de laatste dingen en dan ben ik er klaar voor. In plaats van zelf de hele dag in de keuken te moeten staan heb ik het maken van een aantal hapjes uitbesteed aan mijn zus, mijn moeder, Mariska en Alex. Nog een voordeel van het bijna 50 jaar zijn: je leert delegeren! :-) Voor Jan heb ik ook een hele lijst gemaakt met wat er vandaag nog door hem moet gebeuren. Maar hij is nog niet beneden verschenen, dus ik ga hem zo maar eens het vuur aan de schenen leggen. Hij heeft geen tijd te verliezen!
Ik ben al de hele week buienradar aan het raadplegen om te kijken of ik mijn verjaardag in de tuin kan vieren, maar ik vrees met grote vreze dat dat niet gaat lukken. Regenbuien te over! Temperatuur gaat ook weer naar beneden. Jammer!
Mariska en Alex duiken dalijk als eersten de keuken in voor het maken van bowl en 'bacon/ananas bites'. Ik ga daarna aan de slag. Mariska heeft trouwens vorige week haar tussentijdse toets van haar rijles gehad en dat is allemaal goed gegaan. Ze heeft nu ontheffing voor de bijzondere verrichtingen voor komend examen. Ze zette een goede rit neer volgens de rij-instructeur. Mooi! Klinkt trouwens net alsof ze een race op een of ander circuit heeft gereden! :-) Nu maar afwachten wanneer ze officieel examen mag doen. Ook Alex heeft zijn propedeuse van zijn opleiding binnen! Mooi zo! :-)
De eerste verjaardagsfelicitatie kreeg ik gisteren al binnen! De telefoon ging...Aart uit Georgia aan de lijn: Gefeliciteerd met je verjaardag! Nou, bedankt, maar ik ben nog langggg niet jarig! :-P Dat krijg je blijkbaar als je eenmaal boven de 50 bent...je bent niet meer zo helder! :-)






Geen opmerkingen: