vrijdag 14 september 2012

High Tea, sopranentekort, rijexamen....



Lekker, hoor, zo'n High Tea! Het was trouwens nog ter ere van mijn afgestudeerde nichtje Claudia. Hiervoor had ze verdere familie en vrienden uitgenodigd. En alles had ze, samen met haar moeder Joke, zelf gemaakt. Ik hoorde dat dat af en toe nogal wat wrevel in de keuken had gegeven en dat kan ik me zo goed voorstellen! :-) OPZIJ! IK ben hier bezig! Ga jij maar daar! NEE, dat moet niet zo, dat moet zo!
Maar alles was erg lekker! Wat was er zoal... cupcakes, worstenbroodjes, appeltaart, chocoladetaart, havermoutkoekjes, walnoot/dadelkoek (had ik meegenomen), scones met jam, warme hawaiian boterhammetjes, griekse geitenkaashapjes.... Er zijn helaas geen foto's gemaakt. Het ziet er altijd zo leuk en lekker uit! Ik heb het rustig aan gedaan met de hapjes. Na elk paar dingetjes eerst even gevoeld of het niet ging draaien in mijn maag.
Het was een reuze gezellige middag! Bedankt, Claudia! En Jan en Joke natuurlijk!

Op het koor zijn we druk bezig geweest met oefenen voor ons optreden op de Cultuur Lokaal van Zoetermeer. Dat gaat nu morgen gebeuren. We moeten twee x een kwartier zingen. Eerst zouden we een paar Beatles- en een paar Queen nummers doen. Uit het hoofd! Prima! Leuk!
Inmiddels zijn de Beatles nummers er weer uitgegooid en vervangen door nog een Queen nummer. (Vraag me niet waarom, de Beatlesnummertjes zaten prima). En nu mogen ook de mensen die het perse willen hun muziek erbij houden.... Officieel konden/wilden er maar twee sopranen zingen, dus we hebben twee mezzo's erbij geleend die met ons meezingen. Staan we in ieder geval nog met z'n vieren! Anders kon het hele gebeuren al helemaal niet doorgaan.
We hebben echt nieuwe verse sopranen nodig, mensen! Wie wil? Wie komt? Wie DURFT? Je bent hartstikke welkom!
Kom anders eerst naar ons luisteren morgen op de Cultuur Lokaal. We zingen om 12.00 uur in de Grote Zaal van het Stadstheater en om 13.30 op het podium op het Stadhuisplein.

Het is vandaag een spannende dag voor Mariska. Ze doet rijexamen! Dus iedereen van de weg af! Geef haar de ruimte! Tuut, tuut! Ze komt eraan! :-) Succes, Maris! En niet getreurd als er wat gebeurd....dan de volgende keer beter!

Geen opmerkingen: