vrijdag 12 april 2013

Van alles aan mijn hoofd....

Pfff. Ik loop al een paar dagen te rennen en te vliegen! Ik ben met van alles bezig, fysiek en mentaal. Afgelopen woensdagochtend had ik Géneviève hier thuis. Ik was even noodoppas aangezien mijn zus met griep gevloerd is. Gezellig, hoor, zo'n klein grietje in huis! We hebben saampjes de vogelkooi verschoond. Heerlijk het vogelzand door onze handen laten glijden en handafdrukken gemaakt.
We hebben saampjes brood gehaald bij de bakker en madammeke kreeg een lekker bolletje mee.
Eten doet ze goed! Bij ons kopje thee wilde ze wel een chocolaatje. Een hele mond vol! En een banaan ging er ook nog eens achteraan. Daarna stond ik na 15 jaar weer eens op een schoolplein om Joséphine uit school te halen. Ook wel weer eens leuk!
Nadat Roxanne de kinders weer had opgehaald ben ik als een speer naar Delft gegaan om mijn nieuwe bril op te halen. Toen weer als een speer terug en naar de kapper. Druk druk druk!
Gisteren had ik natuurlijk weer een koorrepetitie. Het Top 2000 concert gaat nu wel erg opschieten. Nog maar 1x repeteren! Zal alles goed gaan?? Neuhhh. Maar wordt het leuk?? Jaaaa! Heerlijk om weer zoveel nieuwe, en oh zo verschillende nummers te zingen!
Na de repetitie snel boodschappen gedaan, eten en door naar de pedicure. Na afloop wilde ik met haar ook alvast een datum vastleggen zodat ik met mijn poezelige voetjes in mijn zilveren muiltjes kan om mijn 25 jarige bruiloft te gaan vieren. Helaas, mevrouw gaat tegen die tijd op vakantie. Hehhhh, waarom nou??? Dat komt MIJ zo niet uit! Ok, plan B trad in werking.... Telefonisch eerst wat informatie opgevraagd bij Centre du Lac over diverse soorten gezichtsbehandelingen en pedicure sessies! Dan maar helemaal fris en fruitig op mijn eigen feestje verschijnen! :-) Toch? Mariska gaat ook gezellig mee, dus vanmorgen een aanvraag voor een bepaalde datum ingediend. Zou mooi zijn als dat in ieder geval vast staat. Weer een zorg minder!
Had ik al gezegd dat Dublin is uitgesteld? We zouden in mei gaan. Maar Jan wilde per se van Credit Card wisselen. En die aanvraag duurde maar en duurde maar. Er werd een brief niet ontvangen door ons, waardoor er weer uitstel was. En intussen rees de prijs van de vliegtickets de pan uit. Het hotel was intussen ook volgeboekt en ook een ander hotel waar ik wel wilde was vol. Lekker dan! Nu is het plan om in juni te gaan. Vandaag toevallig bericht gehad van de CCmaatschappij. Ik kon mijn pin uitkiezen. Gelijk maar even gedaan. Nu maar wachten op mijn pasje en dan BOEKEN! ASAP! Pfff.

Geen opmerkingen: