woensdag 18 december 2013

Kaarsjesavond...


Dat kwam gisteravond nou eens mooi uit. Normaal eten we vrij laat, maar nu eens niet. Jan had met Inspirited een optreden in Schipluiden en ik wilde graag naar een optreden van Patricia in het CKC. Patricia speelt (als enige volwassene) viool in het schoolorkest. Geeft niks, ze is gewoon 45 jaar te laat begonnen met vioolles nemen. Ze doet het toch maar! En ze hebben hun best gedaan! Leuk om al die supergeconcentreerde gezichtjes te zien. En het ging wel eens mis, en het klonk wel eens een beetje vals. Er ging ook zat wel goed! Ik doe het ze niet na in ieder geval!
Marianne kwam ook kijken en na afloop zijn we met z'n drietjes nog even naar de Dorpstraat gelopen voor de Kaarsjesavond. En daar kwamen we ook nog eens Bea tegen! Gezamelijk zijn we verder geslenterd. De met lichtjes versierde etalages bekeken, naar koren geluisterd. Popkoor Mikado uit Benthuizen vonden we het leukst. Goeie muziekarrangementen. Een klein beetje, maar net genoeg, choreografie erbij. Het klonk goed en het zag er verzorgd uit! Top!
Hier en daar heb ik nog gepoogd foto's te maken. Jemig, wat is dat toch moeilijk als je de juiste instellingen niet weet! Ik sta ook altijd zo te klunzen ermee. We hebben nog wel een 'selfie' gemaakt! Of moeten we dit een 'ussie' noemen, als je er met meerdere personen opstaat?
Maar ook dat ging niet van een leien dakje. Ik heb veel te korte armpjes! En dan sta je er weer met een enorm grote kop op! Of heb ik gewoon een groot ei en weet ik dat niet van mezelf? :-) Ach, laat me maar in het ongewisse!
We hebben nog een kopje thee gedronken bij Bea thuis. Goh, wat woont zij leuk, zeg! Ze kijkt zo op de verlichte Dorpstraat uit.
Al met al is het een hele gezellige, sfeervolle avond geworden!
Weer een stukje dichter bij kerst......

Hier is nog de link naar het filmpje van Patricia's optreden in het CKC.

Geen opmerkingen: