zaterdag 18 april 2015

April, kikker in je bil.....(zei mijn oma altijd)


Had mijn oma nog geleefd (zie bovenstaande scrap) dan had de burgemeester bij haar op de stoep gestaan met een bosje blommen. Precies vandaag zou ze namelijk 100 jaar geworden zijn. Maar ja, helaas is ze in 1988 al overleden. Maris heeft haar dus niet eens gekend, bedenk ik me nu.
Mariska heeft vandaag het eerste vrijgezellenfeestje van haar leven. Haar vriendin Cindy stapt volgende maand in het huwelijksbootje en dat gaat vandaag in Utrecht gevierd worden. Ik heb al het een en ander gehoord wat er gaat gebeuren, hihi. De arme Cindy is verteld dat ze tussen 5.00 en 13.00 uur klaar moet staan. Terwijl de groep pas om 11 uur bij elkaar komt. Zij is dus al ERG vroeg wakker en op! Vanmiddag wordt er een workshop 'naaktmodel schilderen' gedaan. Ik neem zo maar aan dat er een appetijtelijk exemplaar van het andere geslacht zal staan. (ben benieuwd naar het resultaat!).
Er wordt door Utrecht gebanjerd, er wordt geborreld. Er wordt italiaans gegeten en ze dwalen ook nog af naar een karaokebar. En nu maar hopen dat ze af en toe even een fotootje doorstuurt... :-)
In mijn tijd hadden we nog niet echt vrijgezellenfeestjes. Zelf ben ik voor mijn trouwen heel braaf met mijn moeder en zus naar de chinees geweest. Dat was mijn uitje. Het enige vrijgezellenfeestje dat ik echt heb meegemaakt was dat van Els in 1996. En ook dat was best braaf. Ergens aan de haven in Rotterdam, terrasje, wat eten in een café en daarna ook naar een karaokebar. Weet je nog, Els? ;-) Wat waren we allemaal nog jeugdig. Jeetje, dat is ook alweer 19 jaar geleden! Man, man, wat kraakt het leven voort.....

Geen opmerkingen: