dinsdag 1 september 2015

Over bloeddoorlopen ogen, flatjes en tripjes...


Is het al Halloween?? Ja?? Ja?? Of loop ik voor Jan Joker rond als Dracula met mijn bloeddoorlopen oog? Er is weer eens een ader(tje) gesprongen! Ik werd er zaterdag mee wakker. Je schrikt dan wel even als je in de spiegel kijkt. Erger dan normaal in ieder geval. :-)
Het doet geen pijn gelukkig. Ik heb alleen een heel moe gevoel erin. De zumba heb ik ook maar een weekje laten schieten. Weet niet of al dat gespring kwalijk is of niet.... Het is trouwens niet de eerste keer dat ik dit heb. Volgens mijn blog (wat een handig geheugensteuntje is dat toch!) had ik in 2007 ook al zo'n oog. Ach, het gaat wel weer over. Kan wel weer even duren volgens de informatie van het internet. :-/

Intussen heeft schoonzoon Alex een leuk tweekamerflatje in Den Haag op de kop kunnen tikken. En er hoeft amper wat in te gebeuren kwa opknappen. Er moet alleen 'even' een vloer gelegd worden. Afgelopen zaterdag hebben ze de auto geleend en zijn ze verschillende winkels afgegaan op zoek naar laminaat. Uiteindelijk zijn ze geslaagd bij Ikea. Ze moesten wel even twee maal heen en weer rijden want ze durfden niet zomaar 300 kg in de auto mee te nemen. Tja, je weet niet of de as dat nog wel zou houden, hè? En al die pakken moesten natuurlijk ook nog naar boven gesleept worden. Uiteraard naar de allerbovenste verdieping! Zucht, steun...Volgend weekend gaan ze aan de slag. Daarna kan het inrichten beginnen. Wij moeten in huis nog ergens een vierpitsgasstelletje hebben liggen. Kan hij goed gebruiken.  Maar waar ligt dat ding?? Erg frustrerend als je niet weet waar je het moet zoeken tussen de rotzooi boven. Mooie taak voor Jan, de veroorzaker van alle troep!

Mijn tripje naar Engeland laat ook niet lang meer op zich wachten. Ik heb er zin in! Suzanne heeft al een aantal leuke opties gegeven. Skipton staat al gelijk de eerste dag op het programma. Bolton Abbey en Chatworth House gaan we ook bezoeken. Ik vind alles best. Voor mij is toch alles nieuw!
Maar eerst ga ik volgende week maandag mijn moeder nog uitzwaaien. Voor haar gaat het nu ook opschieten, haar vakantie naar Kreta. Ik ben zo benieuwd of ze het voor elkaar krijgt om op de wifi van het hotel te komen. We zullen zien.... ;-)
Bovenstaand is een scrap van Matala. Ja, was een mooie excursie die dag. Goeie herinneringen! :-)


Geen opmerkingen: