woensdag 26 oktober 2016

Over babysnuiven en balloze bomen.....


Lorelai groeit intussen ook maar door. Ze is nu alweer 3 maandjes oud. En oh, wat lijkt ze op mijn neef Thierry. Hetzelfde koppie qua vorm. Vooral van de zijkant. Tot ze je recht aankijkt, dan zie ik weer Jessica in haar. Een schatje, hoor. Maar ook eentje met een nu al duidelijk eigen willetje. Een klein driftkikkertje kan het zijn. Daar krijgen ze nog heel wat mee te stellen met dat madammeke. :-)
Maar ze is om op te vreten, zo schattig! En dan ruikt haar bolletje ook nog naar Zwitsal. Hmmm.
Ik zie haar nu wat vaker, nu mijn zus en zwager vaste oppasdagen hebben. Leuk! Ze groeit en wordt wijzer waar je bij staat. :-)


Ik heb op dit moment het idee dat ik een maand achterloop met mijn
'najaarsgevoel'. Komt waarschijnlijk door die vakantie op Kreta, die voor mij als (nog) zomers aanvoelde. Kom je thuis is het ineens al herfst. Ook mijn herfst versierselen zitten nog in een doos.
En over een week of twee komt Sinterklaas al weer aan in Nederland. Dit jaar waarschijnlijk met allerlei felgekleurde pieten in zijn kielzog. Zal wel even wennen worden. Ik ben er ook nog niet aan toe, aan Sinterklaas. Heb nog geen plannen gemaakt, niks.
Zetten jullie de kerstboom dit jaar op, vroeg laatst Els, die net als wij een jong beest in huis had genomen. Zij een hond, wij onze Mango. En echt, ik had er nog geen seconde aan gedacht hoe dat zou zijn met die wervelwind in huis. Dat gaat hem dus niet worden dit jaar! Dat wordt geen boom met breekbare ballen! Die vliegen geheid in het rond. Ze is nog te jong. Nog veel te speels. Laat haar eerst nog maar eens een jaartje uitrazen. Volgend jaar zal het wel beter gaan.
Maandag ben ik naar de Driesprong geweest. Ik ging voor een kadootje, maar kwam erachter dat de kerstshow al weer helemaal opgebouwd was. Jemig. En hoewel ik nog niet aan kerst toe ben, vond ik het toch wel weer mooi en sfeervol. En nog zo heerlijk rustig! Je kunt dan op je gemakje kijken en voelen. Ik heb eigenlijk weinig nieuws gezien. Maar ja, ik liep er ook niet echt met voorbedachte rade. Tegen de tijd dat ik WEL aan kerst toe ben ga ik nog maar eens terug om te kijken wat ik gemist heb.
Ik heb nog wel bloembolletjes gekocht. Die zitten al in de grond. Aha, ik bedenk me nu dat ik dus wèl met het voorjaar bezig ben. Misschien ben ik gewoon nog niet toe aan de herfst en de winter?....

Geen opmerkingen: