zaterdag 7 januari 2017

Van alles wat.....

Woensdagmiddag... op theevisite bij mijn onlangs jarig geweeste (tante) Joke. Haar zelfgemaakte havermout/appeltaart ging er prima in. Ondanks dat ik mezelf beloofd had weer een beetje op de lijn te letten. Ze had ook nog bananenbrood gebakken, maar dat durfde ze ons niet voor te zetten. Manlief had het al eerder geproefd en had een vernietigend oordeel geveld. Nou is hij best een moeilijke eter, dus... En ik lust juist zowat alles, je kent me inmiddels wel, dus ik wilde het toch wel proberen. Zo erg kon het toch niet zijn?? Hihihi. Nouuuu.....
De eerste hap: ik proef banaan, dus de smaak is goed. Maar kauw na kauw, de hap werd niet kleiner! Ik kreeg het goedje niet weg. Kauw, kauw. Het zat als kukident aan mijn tanden geplakt. Kauw, kauw. Ik raakte al een beetje in paniek. Dit krijg ik noooooit weg! En inmiddels zat het ook aan de kunstgebitten van mijn zus en mijn moeder gekleefd die ook een stukje van mijn plak hadden genomen. Grote hilariteit natuurlijk. Wel een prettig idee dat er ook bij andere mensen wel eens misbaksels voorkomen! :-)

Woensdagavond.... De Top 2000 Live Band in het stadstheater! Het was nog even de vraag of Jan wel op tijd thuis zou zijn uit Eindhoven. Normaal werkt hij 's woensdags thuis maar nu had hij het toevallig omgezet naar de vrijdag vanwege een doktersbezoekje. Hij werkt er trouwens alweer een jaar. Wat gaat de tijd toch snel!
De Top 2000 Live Band had er dit jaar twee nieuwe zangers bij: Mirjam von Eigen, een zangeres met met een rauw randje rond haar stem. Wat een mooie uitvoering van Skyfall gaf zij weg! Martin van der Starre zong ook goed, alleen zijn bewegingen vond ik ietwat houterig.
Hugh Kensa was er zoals elk jaar ook weer bij. Voor de dosis soul. Bij elk nummer had hij weer een ander outfitje aan. En jee, bij één nummer ook weer zo'n riem met van die kettingen aan de zijkant. Vind ik best ff sexy. ;-) Ik zat er maar naar te kijken, hihi.  Hij krijgt altijd de hele zaal mee. Al met al weer een leuke avond, vol leuke hits.

Had ik al verteld dat ik weer een beetje krakkemikkig ben? Sinds 29 december (ik noteer het hier maar even, aangezien deze blog een beetje mijn geheugen is) voelde ik ineens een pijnscheut in mijn linker bovenarm. En ik was niet eens iets bijzonders aan het doen: aan het
haken. Ik trok aan mijn draad en pats: AU! Daarna trok het weer weg. Tot ik me later aan het uitkleden was. Oeps, een arm boven mijn hoofd deed pijn. Maar ook dat trok weer weg. En weer later, op koopjesjacht in Den Haag, pashokje in, pashokje uit, elke keer weer die pijnscheut als ik mijn arm op een bepaalde manier bewoog.
Nou ja, zeg, lekker weer. Mijn vermoeden is een slijmbeursontsteking. Ik kijk het maar weer even aan. Voorlopig maar even veel gember/citroenthee drinken en elke dag Kurkuma door het eten gooien. Baat het niet, dan schaadt het niet en is het alleen maar lekker! En nog goed voor me ook!
Verder kreeg ik ook weer last van mijn poezelige voetjes. Dus ook maar weer een bezoekje gebracht aan de podotherapeut. Over twee weken krijg ik weer nieuwe zolen, dus dan kan deze halve zool weer heerlijk op wolkjes de hort op!

Geen opmerkingen: