vrijdag 5 april 2019

Even tussendoor....

De Magnolia heeft dit jaar weer prachtig gebloeid. Het mooiste is hij als hij volop bloeit en de zon schijnt. Daar kan ik echt van genieten. Helaas hebben we dat maar één dag meegemaakt dit jaar. De rest van dagen heeft hij gesleten met regen en wind. Op zijn mooiste glorie dag heb ik deze foto's gemaakt. Inmiddels is hij weer op zijn retour. Hij valt uit. Voor je gevoel sta je voor Jan met de korte achternaam te vegen. Je draait je om en er ligt weer een bloesemtapijtje. Maar ja, hij was het toch wel weer waard.

Woensdag hadden we kaartjes voor Youp van't Hek. Uitverkochte zaal. Ik kan wel om die man lachen. En je kon ook echt merken dat hij er zelf ook zin in had. Dit was alweer de één na laatste voorstelling van dit seizoen. Ik ga in juni nog een keertje met Alex en Mariska naar het theater en dan zit het er weer op. Ben al benieuwd wat er volgend seizoen weer allemaal te beleven is... Musicals, muziek, cabaretiers... Ik hou er van!



Waar ik ook van hou: vakantie. Er zijn er al twee geboekt. Eentje met dochterlief. Ik was al vijf jaar niet meer met haar de hort op geweest, zag ik op mijn (geheugen)blog. Tja, wat zullen we dan weer eens doen? Als vanouds naar Dublin? Of zal ik haar eens een hele mooie stad laten zien waar zij nog nooit geweest is? Ze had er wel oren naar. Binnenkort gaan we dus naar... Sevilla. Olé!
Een ander tripje, ook naar Spanje maar in een ander gedeelte, wordt gemaakt met mijn scratchclubje.
Eén daarvan, Hennie, heeft een tweede huis nabij Denia en zij was zo lief ons daar uit te nodigen. Tja, daar zeggen we geen NEE tegen, toch? Inmiddels zijn de vliegtickets geboekt. Spannend! Olé nummer twee!
En arme Jan maar werken. Tja, iemand moet op de poesjes passen, toch? Nee, hoor, Jan en ik gaan ook nog wel ergens naar toe dit jaar. Weet nog niet waarheen. Weet nog niet wanneer. Opties genoeg.
Ierland is altijd een goeie optie. Stelt nooit teleur. Vorig jaar was county Donégal prima bevallen. Er is daar nog veel meer te zien waar we nog niet aan toe waren gekomen.
Heb ook al zitten mijmeren over een rondreisje met een huurauto rond Madrid, Toledo en Salamanca. Jan murmelde al iets over de Baltische staten; Estland, Letland, Litouwen. Mwah, niet mijn favorieten, maar ik ben wel weer te porren voor een stedentrip St Petersburg/Moskou. Leek hem ook wel wat.
Waar ik zelf ineens helemaal weg van was: Vietnam. Op Pinterest kwam ik een foto tegen van een in juni 2018 nieuw geopende brug; The Golden Bridge, bij Da Nang. Toen ik dat zag dacht ik gelijk: Ik wil daar lopen!!!! Een brug die ondersteund wordt door twee gigantische handen. Ik ben gelijk gaan kijken of het al een onderdeel was van één of andere rondreis door Vietnam. Er is trouwens nog veel meer moois te zien in Vietnam. Het heeft mijn interesse gewekt in ieder geval. Maar tot nog toe geen reizen met die brug erin, helaas. Dus dat wordt dan waarschijnlijk pas volgend jaar. Ik hou het in de gaten. Lijkt me zo gaaf!

Geen opmerkingen: