woensdag 24 juli 2019

Oh, moeder, wat is het weer heet!

Oh, moeder, wat is het heet! De thermometer geeft 35°C. aan. Dat is toch wel net efkes teveel voor mij. Ik heb dan ook gezorgd dat ik voor 11 uur vanmorgen alles heb gedaan wat ik moest doen. Nu zit ik binnen met angstvallig alle ramen dicht gebarricadeerd. De boze bloedhete buitenwereld op afstand houdend. En hoe langer het zo heet blijft, hoe beter. Kan ik mooi even de toch wel spannende serie 'La Casa de Papel' bingewatchen op Netflix. Ventilator aan. IJskoud komkommerwatertje erbij...Goed te doen! Zolang je verder maar gewoon niks doet.

Afgelopen zondag was het tijd voor de inmiddels jaarlijkse Paella-dag. Poeh, ik had weer veel te veel gemaakt. Maar ja, je rekent op elf mensen en twee tekstten er af. Kan gebeuren natuurlijk. Ziek is ziek. Allang blij dat het niet van mijn paella is, hihi. ;-)
We hebben wel weer veel teveel gegeten. Mijn moeder had een kersenchocoladetaart gemaakt. Mijn zus en zwager kwamen ook nog met tal van eterijtjes. De Sangria vloeide rijkelijk. Na twee glaasjes voelde ik hem al zitten en kreeg ik het bloedheet. Kan ook door een opvlieger gekomen zijn. Ja, laat ik het daar maar op gooien. Ik krijg daar weer meer last van. En ik maar denken dat ik er vanaf was...

En als je toch aan het schuilen bent voor de hitte, dan heb je ook tijd om alvast de vakantie voor te bereiden. We gaan dit jaar naar Lanzarote. Jan en ik zijn nog nooit op de Canarische Eilanden geweest, dus we zijn heel benieuwd. Tenminste..IK ben heel benieuwd. Jan heeft er nog niet zoveel gedachten aan besteedt en ziet blijkbaar wel waar we terecht komen. Prima! Ik maak wel een planning van wat ik allemaal wil zien en doen.... Google Maps is mijn vriendje daarbij.
Maar eerst ga ik volgende maand nog een aantal dagen naar Suzanne in Yorkshire. Daar liggen inmiddels ook al aardig wat voetstapjes van mij. Het is er zo mooi! En waarschijnlijk bloeit dan ook de heide. Even lekker kleppen met Suzanne! Ik kijk er nu al naar uit.

Geen opmerkingen: