dinsdag 4 september 2012

Hielspoor? Me dunkt van wel :-/


credits:
paper...FFH/Raspberry Road
butterfly....Elle de Mai
wordart...Doris Castle

Al sinds ik van vakantie in Volendam ben teruggekomen heb ik last van mijn rechterhiel. Het begon onopvallend. Beetje pijn bij het opstaan, beetje pijn als ik even gezeten had. Maar na even lopen was het weer over en vergeten. Tot het elke dag zo was. Tot het ook pijn ging doen bij het lopen. Nou lijk ik hielspoor te hebben. Ik heb het erover gehad met de pedicure en zij raadde me aan om speciale gelkussentjes te kopen. Die ontlasten de hiel en verminderen het drukpunt. Ik moet zeggen: het helpt wel iets. Maar alleen in dichte schoenen! Het nadeel is dat je ze eigenlijk in je schoenen moet plakken. Maar ik heb geen zin om 30 paar van die kussens aan te schaffen! Die dingen kosten een vermogen! Dus leg ik ze er weer los in. Wat natuurlijk weer gaat verschuiven...Hopeloos!
Zumba gaat ook steeds moeilijker. En ik merk ook dat ik extra spierpijn in mijn ene voet krijg. Waarschijnlijk van het geforceerd lopen en springen. En de stijfbetonnen vloer in de gymzaal geeft ook al voor geen meter mee. Inclusief een paar gympen uit het jaar nul met generlei houvast waardanook. Een hoop gedoe dus. Maar Zumba wil ik ECHT niet missen. Ik heb dus net een paar nieuwe sportschoenen gekocht. Ben dus voor de tweede keer van mijn leven in een sportzaak geweest! Jahaaaa! *applaus voor mezelf*
Ik heb nu (hoop ik) goeie schoenen. Met een 'Gel Cushioning System'. Eersteklas schokdemping. Ze zien er niet uit. Ik vind ze afgrijzelijk. Maar ze zitten wel lekker! Laten we hopen dat het helpt!

Bijna iedereen is weer terug van vakantie. Gisteren heb eerst kipkerriesoep staan maken om bij mijn moeder neer te zetten voor de avondhap. De kooi van het zebravinkje schoongemaakt en ook teruggebracht naar haar heimat. Bloemetje neergezet (chrysantjes met hier en daar gebroken kopjes vanwege het naar beneden vallen van de bos als je ook nog eens een tas met een pannetje soep en een vogelkooi in je handen hebt EN de post uit het postbakje haalt..bleek allemaal niet tegelijk te kunnen achteraf), je kent het wel. Daarna ben ik naar Schiphol gegaan om mijn moeder en haar vriend optehalen die uit Barcelona moesten komen. Ik verwachtte files en drukte in de spits, maar niets van dat al. Ik ging als een speer! Ook wel eens goed voor de auto om hem eens lekker door te blazen! Veel te vroeg kwam ik aan. Nou ja, Schiphol is altijd wel gezellig, vind ik. Beetje mensen kijken. Beetje ipad'en (had hem meegenomen). Ik kwam mijn tijd wel door.
Maar ze zijn weer thuis. Allemaal heelhuids. Gelukkig maar.

Mariska is ook weer in Leiden begonnen. Het feest der vakantie is weer voorbij. Ze moet weer aan de slag. Ze heeft wel weer wat leuks om naar uit te kijken: elke vrijdag gaat ze weer stijldansen! Samen met haar vriend. Leuk voor ze! :-) Ze houdt er zo van!

Geen opmerkingen: