maandag 9 juni 2014

Zingen op een trouwerij....leuk, maar spannend!

Afgelopen vrijdag trouwde Kim, een voormalig Enjoy-lid met haar Dennis. En ze vond het leuk als Enjoy ook kwam zingen in hun trouwdienst. Maar ja, op een vrijdagmiddag.... een hoop leden konden dan sowieso niet (13 gelukkig wel) en ook onze dirigent had andere dingen te doen. Wat nu? Om toch niet verstek te laten gaan hebben we een andere oplossing bedacht. Acapella, met Manon ( die dus ECHT van alle markten thuis is) als onze dirigent. Poeh, beetje eng is dat wel, zo zonder muziek. Ook voor Manon natuurlijk. Die is dat ook niet gewend! Maar we hebben vantevoren een aantal keer geoefend. We gingen gewoon onze best doen! Meer konden we ook niet doen.
De dienst begon al leuk. Buiten! Daar kwam het bruidspaar, de voorganger en alle genodigden bijeen voor het brengen van de ringen. En die ringen werden aangevlogen door Dex, een buizerd! Dat had ik nog nooit meegemaakt. Gaaf! Je kunt hem blijkbaar huren bij Roofvogels en Uilen. Het is weer eens wat anders!
Daarna gingen we weer met zijn allen de kerk in, waarbij Enjoy zich opstelde om bij binnenkomst van Kim en Dennis hun nummer te zingen: ' A Night Like This' van Caro Emerald. Een speciaal nummertje voor hun want op dat nummer hebben ze elkaar ontmoet. Halverwege de dienst hebben we nog een gedeelte van 'Crazy Little Thing' van Queen en 'Make You Feel My Love' van Adele voor ze gezongen. Na een 'Ja' van Kim en een 'Ja, ABSOLUUT! van Dennis zijn ze nu dus echt getrouwd! :-) Fijn voor ze! Veel geluk, Kim en Dennis! Leuk dat we als Enjoy erbij mochten zijn!

Geen opmerkingen: