zondag 15 juni 2014

Uit is goed voor u!

credits hier
Fijne vaderdag voor alle vaders! De mijne zou half juni op vakantie naar Zeeland vertrekken.
Gelijk heeft ie! Lekker met de camper een beetje uitwaaien aan zee. Fijne dag en een fijne vakantie, pap! (en Anneke natuurlijk!)
Jan kreeg afgelopen woensdag zijn vaderdagkadootje al: de code voor twee bioscoopkaartjes voor Pathé in Den Haag.
Mariska en Alex zaten al een hele tijd te pushen dat we eens wat vaker uit moesten gaan. Nou ok, we hebben er gelijk een dagje van gemaakt. Eerst even wat gewinkeld in Den Haag. Geluncht bij V&D. Weer een beetje gewinkeld. Toen naar Pathé. Waar we dus alletwee nog nooit geweest waren. Groot, zeg! Ze hadden een film voor hem/ons uitgekozen wat voor beiden leuk zou zijn: een komische (voor mij) western (voor hem): A Million Ways To Die In The West. Nou, echt blauw gelegen heb ik niet, maar er zaten best wel hilarische stukjes in. :-) Bovenstaande scrap heb ik toegevoegd omdat er een nummer in de film voorkwam over Moustaches (If You've Only Got A Moustache). Op de scrapsite was er ook al een wedstrijdje over snorren geweest en laatst stond ook al de kinderverjaardag van Daniel in het teken van de snor.... Grappig. Zeker een trend. Maar goed, ik dwaal weer af....
Het naar de bioscoop gaan op zich was wel weer eens leuk na zo'n 24 jaar. Ja, erg, hè? Maaaar, we hebben een trailer gezien van 'Sex Tape' en die leek ons wel leuk, dus wie weet komt er nog eens een vervolg....
Na de film hebben we heerlijk gegeten bij Knossos. (Jos, hier krijg je nog wel je balletje tomatenrijst!)
Op de dessertkaart staan maar twee ijsgerechten. Vonden we een beetje weinig keus. Maar ohhhhh, wat was het ijs lekker!! Volgens mij zelfgemaakt, prachtig van kleur, oranje en roze. En met verse vruchten erbij: stukjes banaan, kiwi,aardbei en druiven. En slagroom. Echt verrukkelijk! Alleen daarom zou ik er al vaker willen eten! :-)
Vergeleken met afgelopen donderdag was het dessert 10x beter! Toen ben ik samen met nog 5 dames van de Scratchclub uit eten geweest bij de chinees in Oosterheem. Was erg gezellig. We hebben gewoon een leuk clubje! Het eten was ook prima. Maar de bananensplit die ik toe nam was alleen koud. Er zat echt geen smaakje aan het ijs. Ik neem aan dat het vanille moest voorstellen maar dat haalde ik er echt niet uit. Zal wel uit de allergoedkoopste doos uit de supermarkt komen! Hmmm. Ik denk dat ik morgen zelf ook maar weer eens yoghurtijs ga maken. Heb een hoop perziken in huis. Lekkerrrrr. Ik haal wel een pak magere yoghurt. Ik ben per slot van rekening op dieet.... toch? ;-)

Duimen jullie volgende week nog even voor Jan's koor, Inspirited? Zij staan vrijdag in de finale van de Delftse Korencup! Vandaag hebben ze een extra repetitie ingepland om de laatste puntjes op de i te zetten. Het wordt spannend!!

Geen opmerkingen: