woensdag 18 juni 2014

Op schoenenjacht!

credits hier
Nu Jan heeft toegestemd in het volgen van een nieuwe danscursus  in september heb ik gelijk van de gelegenheid gebruikt gemaakt om echte dansschoenen uittezoeken! Als je gaat dansen, dan maar gelijk goed! ;-) Dus zijn Mariska en ik gisteren afgereisd naar Hilversum waar een dansschoenentoko zou zitten met een uitgebreid aanbod. En echt...ik was ervan overtuigd dat ik daar in no time zou slagen! Ik had eerst op de website gekeken en had daar al verschillende leuke paren gezien. Maar ja, ik heb natuurlijk wel moeilijke voetjes....Maar we hadden toen nog goeie hoop.
Daar aangekomen bleek het veel minder groot te zijn als we dachten. De keuze was ook veel kleiner dan we dachten. De voorraad ook. Ja, alles kon besteld worden, maar dat had ik dan ook via het internet kunnen doen. Ik heb daar wel het een en ander gepast. Maar of de kleur was niet goed, of de maat en/ of de pasvorm niet. De verkoopster, een heel aardig meisje, heeft wel goed uitleg gegeven over waar we op moesten letten! Ik wist nu in ieder geval wel welk merk ik het beste kon kopen/bestellen voor mijn hoefjes. 
In een mineurstemming gingen we weer weg. We hebben nog even een klein rondje door de binnenstad van Hilversum gemaakt en hebben bij V&D geluncht. De fluten met pittige boerenkaas waren goed bevallen afgelopen zaterdag in Den Haag dus die namen we nu weer. Maar in Hilversum weten ze niet wat boerenkaas is! Zat geen smaak aan! Niks pittigs te bekennen. Weer een teleurstelling! Ok, dan nog even naar de toiletten voor we weer naar huis zouden gaan. Verrek, we moesten door een tourniquet heen na het betalen van 0,50! Pff. ' U vergeet uw kortingskaartje, mevrouw', zei de toiletmevrouw. Kortingskaartje?? Bleken we een kortingskaartje te krijgen van 0.50 voor het restaurant! Snotverdorie! Daar kwamen we net vandaan! Voortaan vooraf zeiken en niet achteraf!
Maar zat er in Utrecht ook niet een danswinkel?? Mariska heeft het even opgezocht en ja, hoor....Wij ernaartoe. Het bleek een vrij kleine winkel te zijn maar wel met een vrij groot aanbod! Wel heel rommelig. Een berg dozen op de grond, mappen op de bank. Mappen op een hoop. Een beetje een zooitje, maar dat gaf niet. Ze hadden schoenen! Schoenen in mijn maat om te passen! Leuke schoenen! Uiteindelijk heb ik getwijfeld tussen twee modellen. Ze zaten alletwee prima, maar die ik gekocht heb sloten beter aan en waren van een iets betere kwaliteit. Ben er blij mee! Dat het maar snel september mag worden! These shoes are made for dancing!

Geen opmerkingen: