maandag 9 juli 2007

Hieperdepiep! Nouuu, niet meer ZO piep.....:-/

Tjonge jonge, wat heb ik een geluk gehad! Precies de dag dat ik mijn verjaardag vierde was het prachtig weer! En dat na weken van regen en wind! De weergoden waren me dus goed gezind. De visite ook, bleek. Na afloop zat ik tot aan mijn oren in de kadootjes, planten en bloemen. Gentianen, Phloxen, Vlijtige Liesjes, planten met paarse sprieten, rozen en lelies (mijn lievelingsbloemen). Van mijn moeder kreeg ik een tuinspiegel met klapdeurtjes ervoor. Die mag Jan binnenkort even ophangen. :-)
Evenals de lantaarntjes die ik van Els en Antoine kreeg. Die komen aan weerszijden te hangen. Verder kreeg ik van mijn zus een bruinleren riem, fotopapier en een sfeerlicht, gemaakt van kaarsvet waar een waxinelichtje in moet. En dat brandt toch zo mooi! Ik voeg even een fotootje bij.

Van Sylvia kreeg ik ook zoiets schattigs! Een lief klein doosje met dekseltje waar allemaal vlindertjes op stonden. Verder nog een sliert echte franse knoflook (lekker!!!), een zak franse kruiden, en een geur zakje. (misschien om de knoflookgeur te verhullen??) :-)
Van Jan kreeg ik een heel leuk gietijzeren plantenstandaardje inclusief een mooie Vlijtige Lies. Van mijn eigen Jan heb ik een nieuw mobieltje gekregen. ( wel zelf uitgezocht en gekocht, hoor)
Mijn vader had een beetje pech gisteren. Hij kwam al bloedend binnen. Had zich gesneden bij het scheren en het ging maar niet dicht. (waarschijnlijk door de bloedverdunners). Hij zat dus de hele dag met een pleister op zijn kin. En tot overmaat van ramp brak er ook nog een tand van zijn gebit af! Dat wordt dus een nieuw paar happers! Mag ook wel na 30 jaar! Dus over een tijdje heeft ie een echte tandpasta-glimlach. :-D
Vanochtend zijn mijn oom en tante nog geweest. Ik heb echt een hippe tante, hoor! Ze heeft namelijk een I-pod gekocht. Dan kan ze heerlijk naar haar eigen muziek luisteren. ALS ze hem niet per ongeluk op de vergrendeling zet, natuurlijk! :-P
Want dan doet ie het niet, hè.....hoe kan dat nou???:-)

De foto's heb ik zojuist weer op het internet gezet. Hier is de link

Verder heb ik laatst nog een scrap gemaakt van oude foto's van vorig jaar.
Toen had ik, denk ik, de camera nog maar net. En dan is het leuk om alles even uittetesten. Ook de multiburst instelling. Alleen kwam er toen een hele blauwzweem over de foto's te liggen, waardoor ze niet echt mooi waren. Maar onlangs ben ik weer eens bezig geweest met Paint Shop Pro en heb ik de foto's toch nog op weten te kalifateren. Dus dat is de achterliggende gedachte van die scrap. Niet dat ik zooo graag op de foto ga dat ik er gelijk tig van mezelf schiet! Zo narcistisch ben ik ook weer niet, hihihi.

credits hier

Geen opmerkingen: