dinsdag 2 oktober 2007

Hieperdepiep Hoera!



We waren al vroeg uit de veren. Om 8 uur moest Jan zich melden voor de laserbehandeling. Eerst kreeg hij druppels om het oog te verdoven. Dat moest een krap half uurtje inwerken. Daarna werd hij gelaserd. Dat duurde maar amper 10 minuutjes. De oogarts heeft 24x gelaserd.( Jan zal het wel geteld hebben)
Daarna kon hij weer naar huis. Maar wel aan mijn arm, want nu zag hij helemaaaaal slecht. Het zonnetje scheen ook nog even, dus dat was niet zo prettig.
Maar inmiddels kan hij al stukken beter zien. Over twee weken moet hij terugkomen om te laten controleren of het lenszakje nu helemaal schoon is. Zo niet, dan wordt hij nogmaals gelaserd. Maar zoals het er nu uitziet hoeft dat niet te gebeuren.
Hij heeft verder geen last. Geen napijn, geen broeierigheid. In ieder geval kan hij nu al de ondertiteling lezen van de tv.

Vanmiddag maar een appeltaartje gehaald voor zijn verjaardag. Hij viert het vandaag niet, hoor. Da's zondagmiddag pas. Maar om nu op een verjaardag zonder taart door het leven te gaan.....neeee, dat kan niet! We hebben het ons lekker laten smaken!

Mariska heeft vandaag de schoolfoto's gehad. Ze staat er leuk op. Ik denk dat ik vanavond maar weer eens ga scrappen. Dat zal ze wel niet leuk vinden. "Waarom moet ik nou altijd en eeuwig gescrapt worden???": vraagt ze me dan altijd. Nou, gewoon, daarom! Ajjj, niet echt een goed antwoord. Dat is zo'n dooddoener! Ok, gewoon omdat ze mijn DD is.....mijn 'Dear Daughter', zoals de Amerikanen altijd zeggen! :-)
Vandaar dus, Maris! :-)

Geen opmerkingen: