woensdag 5 november 2008

Yes, we can!


credits hier

Laten we het hopen, that they can! Goeiemorgen op deze historische dag. Obama als nieuwe president van de VS! Mariska moest vanmorgen al om 5.30 op school zijn. Daar kregen ze een echt 'Who's the president' ontbijt, compleet met hotdogs en donuts. Lekker, zo op je nuchtere maag. :-)
Deze ochtend was speciaal georganiseerd voor de tweetaligers en de gewone 5VWO klassen. Ze hebben met elkaar gesproken over de uitslag en ze hebben via skype contact gehad met een oudleerling die momenteel in Amerika verblijft. ( volgens deze oudleerling kloppen de vooroordelen wel zo'n beetje die we van de Amerikanen hebben.)Ik zal daar niet over uitweiden, maar laten we hopen dat er ook weer eens wat geld naar het onderwijs gaat. ;-)
Al met al een hele interessante ochtend en voor Mariska natuurlijk ook een leuke herinnering. Als iemand over tig jaar aan haar zal vragen: 'Weet jij nog waar je was toen Obama president werd?', dan weet ze dat nog precies: Donuts aan het eten op school!
De donuts op school kwamen bij lange na niet in de buurt van de smaak van de écht amerikaanse soort. Tjonge, wat waren die dingen lekker in New York! Die van de C1000 zijn maar een slap aftreksel. Alleen die van Jongerius zijn nog een beetje te pruimen...:-)

Geen opmerkingen: