zondag 14 december 2008

Weer geen nieuws....


credits hier

Nog steeds geen nieuws! Roxanne is inmiddels 3x gestript, maar dat blijkt dus niet te helpen. En dat er meer kinderen geboren worden tijdens volle maan, is jammer genoeg ook maar een bakerpraatje! De maan kan haast niet voller zijn! Maar geen baby!
Aanstaande dinsdag is ze twee weken overtijd, dan wordt ze ingeleid. Klinkt me allemaal heeeel bekend in de oren, want bij mij ging het ook zo. Alleen strippen deden ze toen nog niet. Nu maar hopen dat zij geen kind van 10 pond en 10 gram krijgt...:-/ We wachten maar weer af.

De kerstboom staat inmiddels. Afgelopen donderdag hebben Maris en ik hem gekocht. Was zo gepiept! De derde boom, een Nordmann, die we in onze handen hadden was gelijk al de uitverkorene! Vorig jaar hebben we er ruim een uur over gedaan. Op 5 centjes na precies onder ons budget van 40 euro! Mooi zo! Dus gisteren hebben we er een stukje afgezaagd en er een gat ingeboord voor de standaard. We zijn dan net een paar bouwvakkers als je ons in de tuin bezig ziet. :-) Dit jaar hebben we hem met hoofdzakelijk rode ronde ballen en een beetje goud versierd. Alleen maar echte ballen met hier en daar een vogeltje. Alle andere opsmuk zit nog in de doos. Ik had twee dozen kaarsverlichting van tante Ger ( overleden tante van Jan), maar van eentje ervan brak er zomaar een lampje af. Beetje gevaarlijk. Dus ik heb gisteren nog 3 extra dozen gehaald. Echt weer nostalgisch, die kaarsjes in de boom. En licht dat ze geven! Daar kunnen 400 van die kleintjes niet tegen op!

Vandaag gaan we naar Utrecht, naar het nieuwe verzorgingshuis van mijn schoonmoeder.
Karin en René halen haar op om te gaan kijken in haar nieuwe kamer en om alvast een beetje te wennen. Gisteren hebben de mannen en de neven haar spullen al verhuisd.
Aanstaande woensdag gaat ze officieel verhuizen. Ze is zo nerveus! T'is ook weer een hele stap voor haar. Maar wel een goede! Eindelijk een plekje voor haarzelf. Met haar eigen spulletjes. En tussen mensen net zoals zij. Dat komt wel goed!

Geen opmerkingen: