zondag 4 januari 2009

De beste wensen voor 2009!


credits hier

Hebben jullie het allemaal zonder kleerscheuren overleefd, de oudjaarsviering? Er werd hier bij ons achter heel veel vuurwerk afgestoken. Mooi vuurwerk! Zoals je dat op Scheveningen ook ziet. En temidden van al die uiteenspattende kleuren en dat dondergeweld zag ik 3 kleine wenslampionnetjes overdrijven. Ik had ze al eens bij Groenrijk gezien. Papieren lampionnen met een soort brandertje erin. Je kon er een kaartje met je wens voor 2009 eraan hangen. Heel aandoenlijk als je dat langzaam over ziet komen. Volgend jaar wil ik er ook een. Als ik het al weer niet vergeten ben.....:-)

Gisteren zijn we eerst op visite geweest bij Joke. Dat is een tante van me, ze werd 59. We schelen maar 12 jaar, dus tante zeg ik niet tegen haar. Grappig dat je in één gezin tegen twee mensen WEL oom en tante zegt, en tegen 2 leden niet. En hoe dat zo gekomen is...? Joost zal het weten. Voor inlichtingen kunt u dus bij hem terecht. ;-)

Gisteravond was het weer zover: Mariska moest afdansen! De derde cursus alweer! Ze vragen me wel eens: 'Heeft ze brons, heeft ze zilver'? Maar zo rekenen ze daar niet. Als ik kwa tijd reken dan zou ze nu dus half zilver hebben. En eind mei of begin juni dus helemaal zilver. Ze danst ook tweemaal per seizoen af. Volgens mij was dat vroeger ook maar 1 keer, toch? In ieder geval ging ze vol goede moed en ook vol spanning, in haar feestjurk MET haar nieuwe lakschoenen, naar de dansschool. Maar een paar stappen op de dansvloer deden haar al besluiten om haar nieuwe glibberhakken omtewisselen voor haar stroevere platte peppertjes. Jammer de bammer! Ze stonden zo leuk! Maar ja, het ging natuurlijk om het dansen! En dat deden zij en Theo prima. Zie hier wat fotootjes:







Ik heb helaas weinig foto's waar Mariska van voren op staat. Er zit nu eenmaal wat tijd tussen de flits en het echte maken van de foto waardoor zij alweer weggedraaid is. :-/
Misschien moet ik toch maar gaan denken aan een fototoestel met 2 processoren erin.:-) Die zijn wellicht wat sneller... Ik zal maar weer eens gaan buurten op de 'Kieskeurig' site.

En zo zien haar nieuwe schoenen eruit:



En om jullie nog even van de straat te houden plaats ik hier ook nog even een filmpje. Ik heb gisteravond laat nog alle filmpjes aan elkaar zitten plakken.



Zo, ik ga weer eens even wat doen. Iedereen slaapt nog. Jan heeft een kop als een kanon, is vreselijk verkouden en zijn stem kwijt. Ikzelf heb ook hoofdpijn. Ik hoop maar dat er sneeuw in de lucht zit en niet dat Jan me aangestoken heeft.
Groetjes allemaal!

Geen opmerkingen: