maandag 13 juli 2009

The day after.....


credits hier
(opdracht: jij op een rode achtergrond)

Voor bovenstaande foto heb ik Mariska een foto van me laten nemen. Ik staand in de tuin, zij vanaf 1 hoog. Is weer eens een andere invalshoek. Kwestie van creatief denken! :-) Daarna was het zaak om mezelf uit te knippen en daarna op een andere achtergrond te plakken. En natuurlijk nog een paar filters eroverheen. Ik ben van mezelf natuurlijk niet zo rood. :-P
Zo te zien ben ik de enige in de wedstrijd op SBF die het op deze manier heeft gedaan. Leuk!

Gisteren heb ik dus mijn verjaardag gevierd.
Soms zou ik toch wel een grotere kamer willen. Maar dat is maar een paar keer per jaar als er hier iemand jarig is. T'is gewoon heel onhandig. Sowieso heb ik al geen stoelen genoeg, maar ook al leen ik stoelen erbij, dan nog kan ik ze niet kwijt.
Mijn verjaardag in tweeën hakken zou ook een optie zijn, maar daar kies ik toch maar niet voor. Ik wil het het liefst allemaal in één keer achter de rug hebben.
Maar het was wel gezellig. Tenminste, dat vond ik wel. Ik heb wel gelachen. En hoe je het ook went of keert, het draait hier altijd op stront uit. :-) Letterlijk! Als Joke eenmaal begint dan krijg je de meest intieme details te horen over toiletbezoek in het buitenland. En dat vertelt ze dan erg expliciet, alsof je in het hokje ernaast zit. MET bijbehorende geluiden erbij! Da's wel lachen natuurlijk! :-)
Ik heb nog een aantal foto's gemaakt tussen het serveren van de taart, hapjes en drankjes. Achteraf bleken er een aantal mensen niet op te staan. Jammer! Maar ja, ik kan het niet overdoen. Volgend jaar dan maar weer. Hier is de slideshow....



Geen opmerkingen: