donderdag 2 juli 2009

Over sleutels, zingen en school....


credits hier

Er wonen nog eerlijke mensen in Nederland! Ja, het is echt waar! Ik was met mijn moeder uit winkelen geweest,( ja, alweer!) en we stonden na afloop in de parkeergarage. Zij was haar sleutels aan het zoeken, maar kon ze niet vinden. In alle vakjes van haar tassen gerommeld, alles overhoop gehaald, maar nee...geen sleutels. Kijk ik richting haar auto, zie ik haar sleutelbos vrolijk open en bloot in haar deurslot bungelen! Daar hebben ze uren gehangen! Ze hadden hem zo mee kunnen nemen! Heeft ze geluk gehad dan??! Voor hetzelfde geld was ie weg geweest. Of is het niemand opgevallen? Kan ook.....:-)

Vanmorgen weer heerlijk gezongen met Peter als dirigent. Ik hoop toch zo dat ie blijft. En velen met mij, hoorde ik. Een aantal mensen gaf ook aan een eventuele contributieverhoging niet erg te vinden als hij voor vast zou komen bij ons. Even afwachten maar weer. Wie weet horen we het volgende week.

Mariska is over! Dus dat is goed nieuws. Het heeft er even om gespannen! Ik hoop dat ze haar lesje wel geleerd heeft nu. Dingen gewoon niet doen of niet inleveren is GEEN optie. En een goede planning maken is voor haar van wezenlijk belang!
Volgend jaar is het examenjaar. Een nieuw jaar, een nieuwe ronde. We vertrouwen erop dat ze beter haar best doet en niet alles op het laatste nippertje gaat doen. We houden haar in de smiezen! :-)

2 opmerkingen:

Aart zei

zit er maar flink achteraan; desnoods met een mattenklopper....

Aart zei

lijk wel de enige die je blog leest....