woensdag 26 augustus 2009

Liever uitzicht!


credits: template...the 80's me, flowers...Kimla/Petja24, paper...NBK, font...Celtic Hand

Ik ben gek op begraafplaatsen. De Ierse begraafplaatsen dan, hè? Ik vind die keltische kruizen prachtig. Het heeft iets mystieks. Zou ik ook wel op mijn graf willen, maar dat zal wel weer niet mogen van de gemeente. Regeltjes, regeltjes... Het zou wel lekker opvallen, zo'n ding. Hou ik wel van. Een beetje anders dan hoe de rest erbij ligt :-P Dat past wel bij mij. :-)
Bovenstaande foto's zijn op weg naar Achill-Island genomen. Net voorbij Bangor-Erris.
De begraafplaats is tegen een heuvel gebouwd met uitzicht op turfvelden en bergen. Wie wil zo nu niet liggen? Of op de begraafplaats van Gurteen Bay. Uitzicht op zee notabene! :-) Ik hoor mijn moeder al mopperen: Kind, doe toch niet zo raar, wat maakt het nou uit watvoor uitzicht je hebt. Je HEBT geen uitzicht als je dood bent!
Maar ja, wie zegt dat? Je kunt het aan niemand vragen. Ik zou liever het zekere voor het onzekere nemen en er zo fraai mogelijk trachten bij te liggen op een zo fraai mogelijke plek MET een zo fraai mogelijk uitzicht! :-P
Ik verwacht heel binnenkort ook een telefoontje/brief van de gedenkstenenspecialist (prima woord voor galgje!) met de mededeling dat de glazen plaat voor mijn schoonmoeders graf geplaatst is. Dat zou 14 tot 16 weken duren en het is inmiddels 16 weken. Dus.... Ben benieuwd. We wachten nog even af.

Geen opmerkingen: