donderdag 24 maart 2011

Beatles en Comedytrain.....



De eerste Beatles-workshoprepetitie hebben we ook weer achter de rug. We hadden een flinke aanwas in de vorm van negen nieuwe vrouwen. Goh, en dat merk je wel, hoor.
Een mooi vol geluid! En een hoop extra gekakel ook natuurlijk!
We hebben onze tanden gezet in de eerste drie van totaal tien nummers: 'Hard days night', 'Yesterday' en 'All my loving'. Onze dirigent heeft ze gearrangeerd. En natuurlijk zaten er een hoop nèt even andere noten en/of tempootjes in dan de originele uitvoering van de Beatles. Het was ook voor de nieuwe mensen even zoeken in welke van de 3 stempartijen ze thuishoorden. In de pauze kregen de twijfelaars een stemtest en werd er nog even geschoven. Maar iedereen staat nu op z'n plekje.
Ik heb nu al zin in volgende week!



Vanavond aan tafel vroeg Mariska: "Hoe laat moeten we vanavond weg?"...
Huh? Moeten we weg?? H.e.l.e.m.a.a.l vergeten dat we naar het theater moesten! Een paar dagen geleden had ik haar nog op het hart gedrukt dat ze donderdagavond geen afspraken moest maken vanwege het theater. Maar ja. Zelf was ik het dus alweer vergeten. Ik word echt een dagje ouder, hoor!
We zijn naar '20 jaar comedytrain' geweest. Een avondje stand-up comedians. Vanavond waren dat Thijs van Domburg, René van Meurs, Peter Pannekoek, Howard Komproe, Kees van Amstel en Rob Urgert. De show werd aan elkaar gepraat door Soundos El Ahmadi.
Ze hadden allemaal wel wat leuks en hun eigen humor. We hebben ons goed vermaakt. Er was alleen geen pauze tussendoor. En ik had zo'n dorst! Dus toen we thuis kwamen eerst maar een lekker bakkie thee gezet.
Nog één voorstelling te gaan in dit seizoen! Dan zit het er weer op. Ze gaan het hier in het theater helemaal anders doen met de kaartjes van het volgende seizoen. Er komt geen voorinschrijving meer. Je moet nu zelf rechtstreeks via de site je kaarten en stoelen boeken. Dus reken maar dat de internetsite plat ligt, de eerste de beste dag dat dat ingaat! Ik denk niet dat het een vooruitgang zal zijn. Maar we zullen zien.....

Geen opmerkingen: