maandag 18 juni 2012

Die bril past ons allemaal....

Goh, hee, dat was snel! Mariska kreeg vanochtend al een sms-je dat haar bril klaar lag!
Dus zijn we vanmiddag weer naar Delft getogen om het ding op te halen. Zelf wilde ze NIET WEEEER op de foto, dus heb ik maar een foto van mezelf laten maken met de bril op. Leuke bril, toch?? Vind ik wel!

Bij het Kruidvat heb ik gelijk maar een pakje hooikoortspillen gehaald. Huh, denk je nu vast. Wat moet ze daar nou weer mee. Zal ik je vertellen....'s Zaterdagochtend bleken de galbulten op mijn ene arm opgeklaard te zijn. Da's mooi, dacht ik nog. Maar 's middags kreeg ik er eentje op mijn buik. En nog eentje. En nog een paar op mijn been. Daarna zat ik weer helemaal onder! Ik word er niet goed van! Jeuken! Ik las dat het slikken van antihistamine pillen de jeuk kon wegnemen, dus die probeer ik nu uit. Ik hoop dat het helpt! Tjonge jonge, 49 jaar heb ik zonder pillen door het leven kunnen gaan, en nu slik ik 3 verschillende. Bwllaahh. Maar ja, ut zal allemaal wel met de overgang te maken hebben. Die galbulten zeker. Daar kun je vaker aanvallen van krijgen. Bof ik even! Wat kijk ik uit naar het leven NA de overgang! Gelijk twee pillen minder! Nog een aantal jaartjes uithouden maar.

Terug in de tijd wil ik niet. Maar soms ontkom je er niet aan. Dat is nu ook het geval nu er geen één stofzuiger in dit huis meer werkt! Ik moet weer in de weer met bezem en rolveger. Fijn, met een kneusarm! Kan ik hem lekker verdraaien....:-/
Jan wil de twee ouwe Mieletjes nog laten maken. Op zich vind ik dat prima. ALS ze gemaakt kunnen worden (ze zuigen als een tierelier) en als het niet te duur kost. Want de Miele van toen is niet de Miele van nu, als ik de reviews op het internet mag geloven. Vroeger was het Miele: Er IS geen betere. NU is het Miele: Er is VAST wel een betere.....:-) Ik heb interesse in een Bosch stofzuiger met een stofreservoir dat je zelf moet legen. Geen zakken meer. Heeft iemand daar ervaring mee? Is dat wat? Ik wil geen miskoop namelijk. Nou ja, eerst maar eens afwachten wanneer Jan ze wegbrengt naar een fix-it-mannetje. Kan even duren... Veeg, veeg.

2 opmerkingen:

Suzanne zei

I love my little Dyson and would not swop it for anything else!!
I made sure I bought it when we were moving here whilst I had the money - love that thing!!!

Ineke zei

Ik hoef geen nieuwe te kopen! Jan heeft ze allebei weggebracht en ze hebben alletwee een kabelbreuk. Kleine reparatie! Maar bedankt voor de suggestie, Suzanne!