dinsdag 12 juni 2012

Over Clivia's, moord en doodslag en Herman als dader....


credits:
papers....Rena
elements...Lilas/Ptitesouris
alpha...Faba

Kijk nu toch eens hoe mooi mijn Clivia bloeit! Met een DUBBELE stengel met bloemen! Dat is vast als dank voor de nieuwe pot met aarde die ik haar afgelopen oktober heb gegeven! Graag gedaan, hoor, Clief!
En zo mooi oranje ook! En zo mooi op tijd voor deze voetbalperiode. (waar ik totaal geen interesse voor heb!)

Vanmorgen ben ik weer naar de Zumba geweest. Dat was alweer bijna 3 weken geleden. Eerder durfde ik niet te gaan met mijn kneusjesarm. Ik heb de oefeningen maar voor de helft gedaan. Mijn beentjes deden goed mee. En mijn ene arm ook. De 'zielige' arm liet ik maar gewoon hangen. Er zijn gewoon een aantal bewegingen die ik niet moet maken. Een bepaalde draai. En kracht zetten, dat werkt ook nog niet echt. Ach, het zal z'n tijd wel duren!

Intussen ruikt het hier weer heerlijk. Herman staat in de oven! Gevuld met walnoten, chocolade, appels en abrikozen. Ik had trouwens nog even een gevaarlijk akkefietje met mijn hakmolen, zeg! Waarschijnlijk had ik het deksel er niet goed opgedaan...kan haast niet anders! Maar ik had er net chocolade in gedaan om te hakken, vloog alles door de keuken heen! Inclusief mes, hè! Voor hetzelfde geld had ie me in de buik geraakt. Zou ik hier dood liggen in een grote plas met bloed! Vermoord door Herman! Want hem geef ik natuurlijk de schuld! Wat een raar einde zou dat zijn geweest! :-) Ik zag het al helemaal voor me....Op zich hou ik wel van rare eindes. Dat je net ergens loopt en je krijgt een bloempot op je kop ofzo. Dat soort dingen. Dat je NET op het verkeerde tijd op een verkeerd plekje bent. Als ik zo ga hoeft niemand te treuren. Dan heb ik de grootste lol. :-)
Maar goed, waar hebben we het over.... Herman is bijna klaar! Vanmiddag maar lekker een stukje bij de thee oppeuzelen. Helaas raak ik Hermans deegje aan niemand kwijt. Niemand heeft meer tijd of zin om te bakken. Of ze vinden het vies, zo'n gekregen deegje dat hele dagen op de aanrecht staat. Maar echt...het kan geen kwaad! Je kan er niets van oplopen! T'is een zuurdesemdeeg. Lees hier maar!

Geen opmerkingen: